FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
smijeh do suza

VIDEO Otkačeni Bob Sapp u Zagrebu: "Kutija Šibicijaaaa"

Legendarni američki borac slobodnim stilom Bob Sapp oduševio je okupljene na konferenciji za novinare uoči Munja Fighting Championshipa...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Legendarni MMA borac Bob Sapp bio je glavna zvijezda konferencije za novinare uoči Munja Fighting Championshipa, MMA eventa koji se ove subote održava u zagrebačkoj Kutiji Šibica. On je kao promotor stigao u Zagreb te se kroz razgovor s novinarom Nove TV Vladom Bobanom prisjetio dana prije otprilike dvije godine kada je ponovno sreo Cro Copa i objasnio zašto je njegov vršnjak u boljoj formi danas.

"On je jak, predan radu, velikog srca. Sreo sam Mirka posljednji put prije dvije godine i pitao me: "Bob. Jesi li se ustao jutros i odradio trening?". Odgovorio sam mu da se ne osjećam najbolje i da nisam. Mrko me pogledao i rekao: "Znaš ti bolje od toga. U ovom smo sportu 20 godina i moraš se ustati svako jutro i trenirati barem sat vremena"", prisjetio se Sapp.

Pobjeda nad Ernestom Hoostom, jednim od najboljih kick-boksača svih vremena, vinula ga je u orbitu.

"Borac koji pretrpi poraz od drugog borca, uvijek negdje u podsvijesti razmišlja kada se ponovno rukuje s njim: hmmm, volio bih to napraviti još jednom", kaže američki borac koji je otkrio koliko je uoči borbe c Cro Copom dizao u "benchu".

"Dizao sam oko 280 kilograma. Govorilo se da dižem preko 300, no to nije istina. Toliko kilograma ima moja mama", rekao je Sapp, a onda nasmijao sve prisutne s izgovaranjem Kutije Šibica.

"Kutija Šibicijaaaaa! Hahahahaha".

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider