FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
DAVNO JE BIO ZVIJER

Bio je najstrašniji borac svijeta pa postao vreća za napucavanje, a sad proziva Tysona: "Iščupat ću ti srce!"

Nekad strašni Bob Sapp tu i tamo se odluči oglasiti i zaprijetiti nekome.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Mnogi od nas jako se dobro sjećaju koliko smo strepili krajem ožujka 2003. godine, kad je Mirko Filipović ulazio u ring protiv Boba Sappa, čovjeka koji je tada s razlogom nosio nadimak Zvijer i koji je dva puta prije toga u kickboxing meču savladao Ernesta Hoosta.

U tom trenutku najstrašnijeg čovjeka na svijetu, Cro Cop savladao je milimetarski preciznim udarcem u jetru. Iako je nešto kasnije upisao još par značajnih pobjeda, od tog trenutka Sappova karijere počela je tonuti.

Cro Cop ga je razotkrio

Još do otprilike 2007. godine nešto je značio, a onda je jednostavno počeo gubiti i to većinom podosta ekspresno. Ukratko, može se reći da je počeo putovati svijetom i uzimati novce, usput gubeći većinom od domaćih perspektivnim boraca kojima treba značajno ime na rezimeu.

Tako je Sapp u jednom trenutku imao 14 MMA poraza u nizu, od čega 12 prekidom u prvoj rundi, dok je u posljednjih 15 godina u kickboxingu upisao omjer 2-14.

Unatoč tome, ponekad se javi putem društvenih mreža s prozivkom nekog poznatog imena pa se sad tako prisjetio jednog kojeg je više puta kroz godine prozivao. Riječ je o Mikeu Tysonu.

Tysona proziva već nekih 15-ak godina

Sapp je na Instagramu objavio video kojima možemo opisati kao povijest nedogovorenih mečeva njega i Iron Mikea, još ga jednom prozvavši i ovim putem.

"Mike, svi znamo što se dogodilo kad smo ti i ja razgovorali o borbi. Poslao sam ti fotografiju uz poruku kako ću ti, budemo li se borili, iščupati srce i rastrgati na komadiće. To i dalje vrijedi. Imam izazov za tebe. Kako mislim da si prestao bježati, poslušaj me jednu sekundu. Ti ja smo dva moja najdraža i dva tvoja najdraža borca. Znaš koliko sam i ja star. Bori se protiv mene", rekao je Sapp, pozvavši ga na meč pravilima Markiza od Queensberryja.

Riječ je o današnjim pravilima boksa, čime je Sapp aludirao na to da je Tysona strah ikakve drugačije borbe.

Čini se da je Sapp ponovno ostao bez novaca, a Mike bi mogao osigurati puno bolji honorar od nekog novog turističkog izleta. No, uistinu je teško očekivati da se tako što uistinu dogodi.

Pogledajte kako izgleda Sappova prozivka u dva dijela.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider