FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
PRISJETITE SE

VIDEO Bizarno prekinuta borba predvodit će prvi UFC u 2024. godini

Magomed Ankalaev i Johnny Walker ponovno su upareni nakon bizarnog prekida njihove borbe na UFC 294 priredbi.

Puno repova ostalo je iza UFC 294 borbe između Johnnyja Walkera i Magomeda Ankalaeva, borbe koju smo prošlog mjeseca gledati u izravnom prijenosu.

Ona je prekinuta nakon tri minute prve runde i to u vrlo bizarnim okolnostima. Ankalaev je ilegalnim udarcem na podu pogodio Walkera, nakon čega je uslijedio prekid, tijekom kojeg je Brazilac trebao dobiti pet minuta za oporavak od eventualne štete koju je udarac napravio.

Liječnik povukao neočekivan potez

No, on tih pet minuta nije dobio, a borba je prekinuta. Naime, sudac je u borilište pustio liječnika koji je razgovarao s Walkerom te je nakon par rečenica donio odluku da ovaj nije u stanju nastaviti borbu.

Došlo je do velikog naguravanja u oktagonu, budući da su Walker i njegov protivnik bili spremni za nastavak svog okršaja, no odluka je bila donesena.

Dan nakon borbe saznalo se o čemu je bilo riječ. Liječnik je Walkera pitao zna li gdje se nalazi, a on mu je odgovorio da je u pustinji. Time se Walker, vjerojatno sarkastično, planirao referirati na činjenicu da je borba održana u Abu Dhabiju, no liječniku je to bio znak da on nije svjestan gdje se nalazi.

Obojica traže jako bitnu pobjedu

Srećom, UFC je brzo reagirao i ova će vrlo bitna poluteškaška borba ipak biti održana.

Predvodit će UFC Fight Night koji će se održati 13. siječnja, najvjerojatnije u Las Vegasu.

Ankalaev (18-1-1, 9-1-1 UFC) će tamo tražiti pobjedu koja bi ga trebala usmjeriti prema napadu na poluteškaški tron, koji je prošlog vikenda uzeo Alex Pereira. Što se tiče Walkera (21-7, 7-4 UFC), on traži pobjedu koja bi mu donijela ulazak u Top 5. Savlada li ruskog borca, to bi trebalo biti to.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider