FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
javno objavio

Bivši UFC borac priznao gej prostituciju, objasnio kako je nasamaren i da voli žene

Japanski MMA borac i bivši član UFC-a, Yoshinori Horie javno je priznao određene stvari iz prošlosti.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Danas je domaća zvijezda Rizina, a prije dvije godine upisao je jedan neuspješan nastup u UFC-u kada ga je udarcem u glavu nokautirao Hakeem Dawodu na UFC 240.

Yoshinori Horie je prije mjesec dana slavio u svojoj posljednjoj borbi svladavši u Rizinu Hirotaka Nakadu, ali je u medije ovih dana dospio zbog objave na društvenim mrežama.

Ovaj 26-godišnji japanski borac javno je priznao putem Twittera kako je sudjelovao u gej prostituciji.

''Prije pet godina sam u jednom druženju s prijateljem saznao kako mogu dobiti novac za ''ručni posao'' u Shibuyi. Rekli su mi da ću imati pokriveno lice, ma bio sam nasamaren na više načina, ali zbilja sam se htio baviti MMA-om'', preveli su mediji njegovo obraćanje na japanskom jeziku.

''Dobio sam 20 tisuća jena (1100 kuna) u manje od sata, ali meni je to bilo puno. Mogao sam se baviti MMA-om jer to je više nego što bih zaradio u osam sati stojeći na svom poslu.''

Horie je želio naglasiti da sada žali zbog poteza koje je vukao kao 21-godišnjak te tvrdi kako nije gej.

''Sad mi je teško zbog toga, ali dok sam živ ću ići za svojim snovima. I da, volim žene. To sam radio zbog novca i MMA'', poručio je borac koji ove godine ima tri pobjede u Rizinu i nada se novom pozivu UFC-a.

Baš nas zanima kako bi to prošlo na povratku u UFC…

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider