FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Bizaran incident

Bivša UFC-ova prvakinja napadnuta u hotelu: "Stao mi je na vrat i skakao po glavi"

Nekadašnja UFC-ova članica Nicco Montano fizički je napadnuta.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Bivša UFC-ova borkinja Nicco Montano završila je u bolnici poslije teškog fizičkog napada. Na Instagramu je sve objavila i otkrila ime svog napadača:

"Večeras mi je Justin Watson stajao na vratu i skakao po glavi, poslije me udarao nogom i vukao me za kosu te bacio u rub kreveta. Uspjela sam pobjeći kroz hodnik na sekundu, bila sam još gola i užasnuta od straha, a on me uhvatio za kosu i pokušao uvući natrag u sobu. Srećom, netko iz hotela je čuo moj vrisak i došao mi pomoći. Zapela sam u Teksasu, ne znam gdje je on i strah me“, objavila je u priči na Instagramu pa nastavila:

"U bolnici sam, ali preživjela sam zahvaljujući svojoj snazi i poznavanju borilačkih vještina."

Još se ne zna veza nje i napadača

Još se ne zna tko je točno spomenuti Watson, ali američki mediji navode kako je riječ o manje poznatom 34-godišnjem MMA borcu.

Inače, Montano je bila prva UFC-ova prvakinja u kategoriji muha velikim iznenađenjem na turniru Ultimate Fightera, ali sve u njezinoj karijeri poslije toga išlo je nizbrdo. Pojas su joj oduzeli a da ga nijednom nije branila jer je dvaput otkazala borbu Valentini Schevchenko, a kasnije je imala ogromnih problema s kilažom i nije ju mogla spustiti u svoju nekadašnju kategoriju. Pokušala je prebacivanjem u bantam, ali nije uspjela i UFC ju je otpustio.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider