FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
pa tko nam se to vratio?

Fanovi oduševljeni: Osebujna i karizmatična Australka vratila se u svijet slobodne borbe

U MMA svijet vratilo se dobro poznato lice iz UFC-a i Invicte - Bec Rawlings.

Bec Rawlings (Screenshot)

U ponajbolju MMA promociju (Bellator) vratila se jedna vrlo osebujna borkinja - Bec Rawlings. Riječ je o djevojci koja u profesionalnoj MMA karijeri ima negativan omjer pobjeda i poraza (7-8), ali gdje god nastupa plijeni svojom pojavom.

Rawlings je djevojka osebujnog izgleda, ali i karizmatične osobnosti. Njezin stil borbe je vrlo atraktivan, no ne i previše učinkovit, barem kada je UFC u pitanju.

Australka je bila prava zvijezda u Invicti, a onda je 2014. godine stigla u UFC, gdje je u sedam nastupa upisala tek dvije pobjede. Nakon niza od četiri poraza dobila je otkaz u UFC-u, nakon kojeg se prebacila u "bare knuckle" borbe, odnosno borbe golim rukama (bez rukavica).

Postala je i prvakinja, nakon čega ju je Bellator, koji u posljednje vrijeme sve više jača, odlučio pozvati k sebi u organizaciju.

Najpoznatija borkinja s kojom je ušla u oktogon je Paige VanZant, koja ju je prije tri godina nokautirala u 2. rundi. Bio je to početak kraja njezine karijere u UFC-u i prvi od spomenuta četiri poraza zaredom.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider