FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
kakav potez

Babić nakon pobjede u prijenosu zaprosio djevojku: Pogledajte njenu reakciju

Alen Babić upisao je dvije pobjede u istoj večeri…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatski boksač Alen Babić upisao je osmu pobjedu u karijeri. Babić je nakon pet rundi bio bolji od Britanca Marka Bannetta čiji je kut odlučio prekinuti borbu zbog velikog borja udaraca koje je tvrdoglavi Britanac primao ne želeći pasti.

Bila je to još jedna sjajna predstava Savagea koji je nakon borbe priredio show zbog kojeg će ga najpoznatiji boksački promotor današnjice Eddie Hearn još više obožavati.

gol expired Alen Babić se osvetio za šamaranje na vaganju, Britančev kut prekinuo borbu zbog teških batina divider

Babić je u prijenosu na internetskoj platformi DAZN, koja je nositelj prava za ovaj Matchroomov event, prilikom davanja izjave pozvao svoju djevojku Klaru.

''Pogledajte ju samo kako je lijepa'', rekao je Babić, a onda pokazao djevojci da se okrene prema ekranu gdje je pisalo:

''Lady Savage, hoćeš li se udati za Savagea?''

Srećom, odgovor je bio pozitivan.

''Totalno neočekivano, nisam to mogla ni zamisliti. Ovo je predivno, ne mogu opisati kako se sad osjećam. On je toliko radio za ovo, imao je težak život i sve je zaslužio, Pokazat će svima od čega je'', poručila je buduća gospođa Babić.

gol expired Babićeva prijateljica opet ukrala show, Hearn se pokušavao suzdržati: ''Nitko nije znao gdje gledati'' divider

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider