FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
oštro po hrgi

Nije se mogao suzdržati: ''Hrgović trenira boks 15 godina i još ne zna osnovnu razliku…''

Alen Babić još se jednom dotaknuo Filipa Hrgovića u razgovoru s navijačima.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Jedan od naših najboljih boksača, Alen Babić oporavlja se od operacije ramena zbog čega ga neko vrijeme nećemo gledati u ringu. No Savage je uvijek spreman na razgovor sa svojim fanovima na društvenim mrežama.

Na Instagramu je održao još jedan razgovor s navijačima, a ono što je uvijek najzanimljivije kod njega je britak stav o svom rivalu iz Hrvatske. Babić je prokomentirao skorašnji najveći meč karijere za našeg najboljeg boksača, Filipa Hrgovića protiv Michaela Huntera.

''To je velik meč za Hrvatsku, za sve nas. Jako dobar meč. Stvarno mi je drago bilo, ali sve dok nisam vidio presicu'', rekao je Babić i nije se mogao suzdržati.

''Samo ću se nadovezati na jednu sekundu. Moram, izgorjet ću. Čovjek trenira boks 15 godina i još uvijek ne zna razliku između nokdauna i teškog nokauta, kako ga on zove.''

Babić se više ne nalazi na najpoznatijoj rang ljestvici u boksu, barem ne među teškašima. BoxRec ga je svrstao u novu kategoriju bridgerweight koja je smještena između poluteške i teške kategorije. Čini se kao idealnom za Babića koji je slovio kao jedan od najlakših teškaša.

''Da, rade novi renking za bridgerweight kategoriju, a tamo sam broj osam'', kaže Babić koji bi se treninzima trebao vratiti za oko dva mjeseca.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider