FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
pogledajte majstoriju

Autor nokauta godine zasjenio i pobjedu ruskog gorostasa protiv legendarnog Overeema

Cory Sandhagen oduševio je UFC svijet svojim potezom protiv Frankieja Edgara.

I prije meča između Coryja Sandhagena i bivšeg prvaka, Frankieja Edgara, znali smo da je Sandhagen favorit. Ali da će mu trebati manje od 30 sekundi, i da će to napraviti ovako: to je malo tko očekivao.

Cory Sandhagen ostvario je golemu pobjedu protiv jednog od najvećih u povijesti i to na ovakav način. Time je opet stigao na korak do borbe za naslov prvaka, nakon što je prvu priliku propustio porazom od Aljamaina Sterlinga.

gol expired Volkov lakoćom nokautirao neprepoznatljivog Overeema: Je li ovo konačni kraj 'Demolition Mana'? divider

"Sad sam potpuno drugačiji nego prije borbe s Aljamainom Sterlingom. Dao mi je lekciju. Znam da je Jan (prvak) govorio o borbi s T.J. Dillashawom ako dobije iduću borbu. Za mene, to je glupost. Bori se sa mnom! Ja sam najjači uz Aljamaina'', poručio je Sandhagen nakon sjajnog nokauta.

Aktualni prvak, Rus Pjotr Jan, taj naslov brani za točno četiri tjedna, protiv spomenutog Sterlinga.

U glavnoj borbi večeri nismo vidjeli tako briljantan nokaut, ali ponovila se totalna dominacija mlađeg borca protiv legende ovog sporta. Aleksandar Volkov pregazio je Alistaira Overeema i približio se borbi za naslov prvaka koji drži Stipe Miočić.

"Pred nama su dobre borbe u teškoj kategoriji, vidjet ćemo kako će završiti. Tada ćemo vidjeti gdje će biti moje mjesto. Ali naravno da želim borbu za naslov'', poručuje rusko gorostas.

Naslov prvaka u teškoj kategoriji Miočić brani protiv Francisa Ngannoua krajem ožujka. A onda? Jon Jones? Aleksandar Volkov? Mogući raspleti su brojni.

Iduću UFC-ovu priredbu donosimo vam već idućeg vikenda na Novoj TV i gol.hr-u.

Pogledajte brutalan nokaut

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider