FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Mnogi je tek otkrivaju

Babiću atraktivna sportašica pokazivala gaćice: ''Ne čini to, svi gledaju, gledat će i moja djevojka''

Hrvatski boksač očekuje novu borbu i pritom se dobro zabavlja na društvenim mrežama.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ozljeda gornjeg mišića bicepsa stvar je prošlosti za Alena Babića. 30-godišnji Riječanin sada se u miru može posvetiti nastavku svoje boksačke karijere, u kojoj je zasad ostvario šest pobjeda u isto toliko mečeva (svih šest nokautom).

Babić je dosad boksao među teškašima, ali uskoro će odmjeriti snage (protivnik mu je još uvijek nepoznat) u bridgerweightu, kategoriji koja predstavlja svojevrsni spoj poluteške i teške, u kojoj se Alen zasad nalazi u TOP 10.

Dok čeka na konkretne korake svojih promotora, Babić se dobro zabavlja na društvenim mrežama. Na Instagram storyju objavio je video razgovora s australskom boksačicom Ebanie Bridges, koja mu je pokazivala svoje gaćice.

Odavno puni naslovnice

Ebanie već odavno puni naslovnice u svojoj zemlji, uglavnom zbog svog izgleda, ne toliko zbog boksačke karijere. Dolasci na vaganje u donjem rublju donijeli su dosta pozornosti njezinim nastupima u kojima zasad nema nekog velikog uspjeha, ali itekako ima publiciteta.

Naš je boksač s njom u dobrim odnosima, što se može iščitati iz njegova Instagram storyja.

"OK, ne radi to, svi gledaju. Moja će djevojka ovo gledati, a ja ću morati ostati s njom", čuje se kako Babić govori.

Bridges je sve komentirala riječima: "Volim Alena, on je legenda. Zabavno ga je gledati, radujem se što ću ga opet gledati."
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider