FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
ZANIMLJIV IZBOR PROTIVNIKA

Arijan Gorički idućeg mjeseca ponovno boksa u Zagrebu:

Nakon jesenas doživljenog neočekivanog poraza, Arijan Gorički idućeg mjeseca kreće na novi boksački ispit.

Gorički vs. Herrera (Foto: GOL.hr)

25-godišnji hrvatski profesionalni boksač perolake kategorije, Arijan Gorički, doživio je sredinom prosinca neočekivan poraz.

Napokon je dočekao meč za neku od titula, tim putem IBO International, no u Solinu je bolji od njega bio Luis Millan iz Venezuele.

Teško je Goričkom pao taj poraz, no poslužio je kao motivacija za još žešći trening, a sad je spreman pokazati svoj napredak u ring.

Iskusni protivnik odličnog "skora"

25. ožujka, u prostoru Zagrebačkog boksačkog centra na Velesajmu, čeka ga meč protiv Calila Herrera, iskusnog 42-godišnjeg boksača iz Urugvaja.

Iza Herrere je duga 20-godišnja karijera tijekom koje je upisao 42 pobjede i samo šest poraza. Iskusan je protivnik koji može zadati problema, a i netko protiv koga će se pobjeda posebno vrednovati.

Goričkom taj meč ipak nije bio želja. On se nadao instantnom revanšu protiv Millana, no to nije uspio dobiti. Tvrdi da će protiv Herrere odraditi meč kojim će svog prethodnog protivnika navesti da mu pruži tu priliku te da je to sve o čemu, po pitanju karijere, trenutno razmišlja.

Gorički je u dosadašnjoj profesionalnoj karijeri upisao 13 pobjeda, dva poraza i jedan neodlučeni meč.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider