FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
bio na rubu poraza, a onda...

"Showtime" Pettis šokirao borilački svijet i spektakularno nokautirao Thompsona

Anthony Pettis iznenadio je borilački svijet velikim preokretom i nokautom u meču protiv Stephena Thompsona.

Anthony Pettis pobijedio Thompsona (Screenshot)

Noćas je u Nashvilleu održan UFC Fight Night na kojem su glavna borba večeri bili Anthony "Showtime" Pettis i Stephen "Wonderboy" Thompson. Večer je okončana spektakularnim nokautom "underdoga" Pettisa, koji se po prvi put nakon 2008. godine vratio u velter kategoriju, nakon što je 11 godina nastupao u lakoj.

Pettis je slavio spektakularnim nokautom na samom kraju 2. runde, nakon što ga je u prethodnih 9 minuta i 50 sekundi Thompson doslovno "školovao". Pettis je bio sav krvav u trenutku kada je njegov "supermanov udarac" odsjeo na glavi Thompsona i poslao ga na pod.

Pettis je odmah navalio na njega i s dva ga udarca dovršio na podu. Bila je to 22. pobjeda Pettisa u profesionalnoj MMA karijeri, svega pet mjeseci nakon što je izgubio od Tonyja Fergusona doktorskim prekidom na kraju druge runde.

Recimo i da je Pettis prvi čovjek koji je nokautirao Thompsona, koji je prethodna tri poraza upisao sudačkom odlukom. Koliko je Pettis dobro udario Thompsona svjedoči i njegova izjava tijekom boravka u bolnici.

"Upravo sam bio nokautiran. Ničega se ne sjećam… Sjećam se samo da sam ga udarao u lice, da mu je nos krvario i onda sam se odjednom probudio na leđima. No, sada sam OK. Sve je u redu. Sranja se događaju. Pogotovo kada ste toliko dugo u ovom sportu. Nakon 80 borbi me nitko nije nokautirao i onda to pođe za rukom ovom malenom tipu. Ne mogu vjerovati da me pogodio "superman udarcem". Bio je to samo takav potez nindže koji uopće nisam ni vidio", rekao je Thompson u svom Facebook liveu.

U sunaslovnoj borbi večeri Curtis Blaydes vratio se na pobjedničke staze pobjedom protiv Justina Willisa, koji je svega nekoliko dana ranije izjavio da je on budući UFC prvaka kada se umirovi Daniel Cormier. Blaydes je slavio jednoglasnom sudačkom odlukom, nakon što je 15 minuta brutalno dominirao nad Willisom.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider