FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
U noći s petka na subotu

Deliji promijenili protivnika, a on za gol.hr kaže: "Znao sam već pet dana, ne brine me, fokus je na meni"

Ante Delija u 2. kolu PFL-ovog turnira borit će se sa Sheltonom Gravesom.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U drugom kolu PFF-ova teškaškog turnira ipak neće biti borbe Ante Delije i Stuart Austin, nego će "Hodajuću nevolju“ na drugom ispitu čekati Shelton Graves u noći s petka na subotu u Atlanti.

Delija je novog protivnika prokomentirao za gol.hr.

"Znao sam prije mjesec dana da je otkazao, dali su mi bili nekog Brazilca koji ima skor 8:0, ali i on je prije pet, šest dana otkazao borbu i dali su mi ovog borca. On je puno ozbiljniji od obojice, ali prihvatio je meč prije pet dana i vidjet ćemo u kakvoj je formi“, rekao je Ante Delija pa nastavio:

gol expired Doznajemo: Ante Delija u tjednu velike borbe doživio promjenu protivnika divider

"Nisam ništa posebno mijenjao, fokusiran sam isključivo na sebe. Ovaj je nešto sporiji od prijašnje dvojice protivnika, ali ako ja budem pravi fizički, neće biti problema, borit ću se protiv bilo koga. Fokus je na meni, a protivnik koji bude, ja ću biti spreman.“

Pritisak puno manji nego lani

Pritiska definitivno nema, barem ne kao prošle sezone kad je mu je bio potreban prekid u prvoj rundi za prolazak dalje, sad mu je dovoljna bilo kakva pobjeda.

"Prošle sezone sam doživio šok u prvoj borbi, u ovoj sezoni je bolja situacija. Ja sam bolji, psihički i fizički nikad nisam bio bolji. Očekujem pobjedu bilo kakvu, a u doigravanju mi je svejedno tko dođe.“

Izbori li plasman u doigravanje, borit će se puno bliže kući.

"Veselim se što bi se mogao boriti u Cardiffu, puno je bliže, ne moramo ići u SAD, neće biti jet-laga, doći će i moji navijači. Veselim se što PFL dolazi u Europu, jer će to možda značiti priliku za što više naših boraca da se bore na PFL-u“, podvukao je Delija.

Delija je na startu nove sezone PFL teškaške lige nokautirao Brazilca Matheusa Scheffela, a pobjedi li Sheltona Gravesa, koji ima dva poraza u promociji ACA, plasirat će se u doigravanje i nadamo se, u kolovozu boriti puno bliže doma.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider