FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
KRATKO I SKROMNO

Ante Delija nakon pobjede karijere: "Hvala mojoj ženi što me trpi!"

Novi PFL-ov prvak teške kategorije nakon impresivne pobjede dao je kratku i simpatičnu izjavu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hulu Theater u New Yorku dvorana je koju će dugo pamtiti Ante Delija. Dvorana u kojoj je ostvario onu veliku pobjedu kakvu dugo traži, onaj iskorak među najbolje i najuspješnije svjetske MMA teškaše.

Tamo je došao do impresivne pobjede prekidom u prvoj rundi protiv Matheusa Scheffela, a time do PFL titule, ali i velike financijske nagrade u iznosu od jednog milijuna dolara. 

Velika stvar za mladu obitelj

Upravo to je nešto što će život njegove obitelji, koju za sada čine supruga Luči i sin Marjan, odvesti na jedan viši nivo pa ne treba čuditi prvo pitanje PFL-ovog Sean O'Connella nakon borbe.

Upitao je on Antu koliko nekome u njegovoj obiteljskoj situaciji milijun dolara znači te mijenja život. Ante nije odgovorio točno na to pitanje, no njegov odgovor pun je iskrenosti.

"Imam prekrasnu obitelj i jedva čekam vratiti se kući. Nisam bio dva mjeseca s njima. Hvala mojoj ženi što me trpi i što obavlja sve poslove da bi meni bilo lakše", prepun emocija je Ante veliki dio zasluga za ovaj uspjeh prebacio na suprugu.

Zatražen je i za komentar situacije u kojoj se nakon prošlosezonskog poraza u finalu ove sezone uspio vratiti te dominantno doći do titule.

"Padao sam, ali uvijek sam se vraćao"

Ante je samo kratko objasnio kako prošlosezonski poraz zapravo niti nije veliki pad u odnosu na sve što je kroz dosadašnju karijeru prošao.

"Imao sam uspona i padova, imao sam težak lom noge i vratio sam se. Dobio sam bakteriju i vratio sam se. Imao sam sedam operacija i opet sam ovdje", kratko je samo Ante potvrdio kako za njega nema predaje.

Što sad slijedi ovom borcu? Može li financijski potkovan krenuti u ispunjavanje svojih sportskih snova, odnosno hoćemo li ga vidjeti u UFC-u?

Trenutno ne znamo što donosi njegov PFL ugovor, koji neke prvake osvajanjem titule automatski veže da iduće sezone istu brane. Sve u svemu, što god slijedilo Anti, nema sumnje da je ovo zapravo samo dodatni vjetar u leđa i motivacija.

Nije ovo vrhunac karijere ovog borca, nemojte to niti pomisliti.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider