FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Poznat datum borbe

Ante Delija kreće u obranu PFL naslova: Čeka ga bivši UFC nokauter

Ante Delija kreće u obranu PFL naslova prvaka teške kategorije 7. travnja u Las Vegasu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatski borac Ante Delija saznao je ime prvog protivnika koji mu stoji na putu obrane PFL naslova. Radi se o Yorganu De Castru, bivšem UFC borcu koji nije ostavio tko zna kakav trag u svjetski poznatoj organzaciji.

Sveukupno je imao devet mečeva, upisao je tri poraza i šest pobjeda, od čega je pet bilo nokautom. De Castro je tromiji teškaš kojeg pak krasi snažan udarac.

Podsjetimo, Delija je prošle godine ostvario najveću pobjedu u svojoj borilačkoj karijeri. Nakon četiri sjajne borbe i četiri pobjede osvojio je naslov PFL prvaka teške kategorije, a u džep je spremio i nagradu vrijednu čak milijun dolara.

Tako je postao jedan od šest PFL prvaka, no prema onome što je pokazao, čini se da ga promocija smatra najboljim od njih. Proglasili su ga MVP-jem, odnosno najboljim borcem 2022. godine.

Za kraj dodajmo da će Delijina borba biti glavna borba te večeri, koja će se održati 7. travnja u Las Vegasu. Također, za ovaj događaj je najavljena i ženska borba između Larrise Pacheco i Julie Budd. 

Ovo bi trebao biti turnir, kao i do sada, ostale teškaške borbe trebale bi se naći na ovom događaju, ali to još uvijek službeno potvrđeno, kao ni imena boraca koji bi trebali sudjelovati.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider