FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
SLAŽETE LI SE SA SUCIMA

ANKETA Poznate su sudačke kartice borbe Makhacheva i Volkanovskog, kako biste vi bodovali?

Sudačko bodovanje fenomenalne borbe Islama Makhacheva i Alexandera Volkanovskog dovelo je do neslaganja publike.

Makhachev i Volkanovski (Foto: gol.hr)

Fantastičnih pet rundi borbe pružila su dva trenutno najbolja MMA borca svijeta. Islam Makhachev nakon njih je obranio titulu UFC prvaka lake kategorije, dok je Australac Alexander Volkanovski zaradio ogromne simpatije i svakako si povećao reputaciju.

Pogled na sudačke kartice govori nam da je Makhachev već u posljednju rundu ušao s velikom prednosti, a sudac Derek Cleary dao mu je sve četiri dotadašnje runde, za što ćemo reći kako daje podosta krivu sliku kompetitivnosti borbe.

Suci Cartlidge i Lethaby bodovali su 39:37 prije posljednjih pet minuta, a nakon što su iste potpuno pripale Volkanovskom, konačni rezultat bio je dva puta 48-47 i jednom 49-46.

Komentari po internetu su razni, velikim dijelom nakon objave rezultate Verdicta, web servisa gdje fanovi imaju priliku bodovati borbe. Tamo je Volkanovski uzeo drugu, treću i petu rundu, prema čemu je zaslužio pobjedu.

No, konačni sud se neće mijenjati, a i teško tko može prigovoriti na pobjedu Makhacheva. No, bi li se moglo prigovoriti da su suci pronašli dovoljno za bodovati u korist izazivača? To ne možemo znati.

Možemo samo vas u anketi pitati kako ste vi bodovali. Pa da vidimo!

Kako biste vi bodovali borbu Makhacheva i Volkanovskog?

Ukupno glasova:

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider