FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
nastavlja svoj pohod

Nakon teškog poraza od gorostasnog Rusa legendarni Alistair Overeem oduševio fanove porukom

Iako je upisao novi težak poraz u svojoj karijeri, legendarni Alistar Overeem najavio je da će se vratiti borbama.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Minule nedjelje vidjeli smo novi UFC spektakl, ovoga puta u Las Vegasu, koji su predvodili dvojica sjajnih teškaša Alistar Overeem i Aleksander Volkov.

Gorostasni Rus odnio je pobjedu tehničkim nokautom u 2. rundi, čime je vjerojatno ugasio i posljednju nadu da će Overeem osvojiti jedini pojas koji mu nedostaje u veličanstvenoj karijeri.

Sam Overeem najavio je da je to njegov posljednji pohod prema tituli UFC prvaka u teškoj kategoriji, koju suvereno drži Stipe Miočić. No sudeći prema njegovim riječima nakon poraza, Nizozemca bismo mogli još koji put vidjeti u oktogonu.

gol expired Udarci Rusa odzvanjali su poput pucnja: Pogledajte kakvu su štetu napravili na licu The Reema divider

"Pravi si ratnik, Alexander Volkov. Čestitam ti na pobjedi. To nije bila moja večer. Nisam se mogao oporaviti nakon udarca u prvoj rundi koji mi je slomio nos. Sada mi je prioritet zaliječiti se i provesti zasluženo vrijeme s obitelji. Uskoro ću se vratiti u dvoranu", napisao je Overeem, koji je veliki miljenik kod MMA fanova.

"Hvala svima na podršci. Vidim sve vaše poruke. Najbolji ste", napisao je na profilima društvenih mreža.

Overeem u karijeri ima 47 pobjeda i 19 poraza. Možda mu je cilj doći do okrugle 50. pobjede, što je apsolutno nevjerojatno postignuće za MMA sport.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider