FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
liječnici intervernirali

Nakon oduševljenja nastao muk: Pogledajte Overeemovo buđenje nakon "aperkata iz pakla"

Zbog slavlja Francisa Ngannua nakon što je nokautirao Alistaira Overeema na UFC 218 spektaklu u Detroitu do izražaja nije došla drama oko nizozemskog borca, koji je nepomično ležao na tlu gotovo minutu prije nego je došao k sebi.

Alistair Overeem u nesvijesti (Screenshot)

Kada je Alistair Overeem pao na pod nakon brutalnog krošea Francisa Ngannua, u dvorani u Detroitu na UFC 218 eventu nastalo je opće oduševljenje navijača, koje se ubrzo pretvorilo u muk, tišinu i iščekivanje. Naime, Nizozemac se nije micao...

U oktogon su ušle službene osobe, među kojima i liječnik, no Overeem se i dalje nije micao. Sve je to potrajalo kojih 50-ak sekundi, a onda se nakon intervencije liječnika, koji su nešto radili oko glave/usta/nosa, Overeem trznuo. U jednom je trenutku čak izgledalo kao da su mu otvarali usta da prodiše, no za to bi ga trebali okrenuti na bok, pa je ipak nejasno što su točno radili...

U trenutku kada se Nizozemac pridigao u dvorani je ponovno nastalo opće oduševljenje, ali ovoga puta zbog toga što je The Reem dobro. Izgledao je prisebno u razgovoru sa službenim osobama te je čak nabacio i osmijeh. Kasnije se pridigao i čestitao Ngannouu, a jutro kasnije oglasio se i putem društvene mreže, baš kao i brojni borci koji su ostali šokirani brutalnošću nokauta.

"Nema štete i srećom sam zdrav… danas sam nažalost izgubio. Čestitam Francisu Ngannouu. Pogodio me aperkatom iz pakla, što mu je specijalnost i znali smo da je jako opasan s tim udarcem. Sad je vrijeme da se malo opustim prije nego što vidim kako ću dalje".

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider