FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
"uskoro, braćo, savage se vraća"

Babić ostao bez prepoznatljive brade pa otkrio ime idućeg protivnika: Bivši dvostruki izazivač za titulu prvaka

Alen Babić borit će se krajem siječnja protiv bivšeg dvostrukog izazivača u borbi za naslov prvaka svijeta Erica Moline.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatski borilački portal Fightsite čuo se s Alenom Babićem, tzv. Savageom i doznao ime njegova idućeg suparnika. Bit će to ni manje ni više nego bivši dvostruki izazivač za titulu prvaka svijeta - Eric Molina. 

"Evo, zvali su me moji menadžeri iz Engleske i ponudili mi Erica Molinu. Ja sam, naravno, odmah pristao. To je jedno svjetsko ime koje je bilo u ringu s najvećim borcima današnjice", rekao je Babić kada ga je kontaktirao Fightsite.

''Drummer Boy'' je prema BoxRecu 91. teškaš svijeta, a tijekom bogate karijere upisao je 27 pobjeda i šest poraza. Svjetski naslov napadao je 2015. i 2016. godine, ali oba puta je ostao kratak.

Prvo ga je, podsjetimo, u borbi za WBC-ovu titulu porazio sada već bivši prvak Deontay Wilder, a onda je u okršaju za IBF-ov pojas od njega godinu dana kasnije bio uspješniji i Anthony Joshua.

gol expired Čudo je ipak na vratima: Dinamo takvu prodaju nije doživio, do jučer nezamislivo divider

Ovog Amerikanca meksičkih korijena boksački fanovi s ovih prostora možda su i najbolje zapamtili po njegovoj posljednjoj borbi, odnosno meču u kojem ga je prošle godine zaustavio Filip Hrgović.

"Jako sam počašćen jer neće oni dati Molinu bilo kome. To je samo znak da vjeruju u mene, da je svijet spreman za 'Savagea' i da mi je put prema vrhu totalno otvoren. Riješit ću posao u prve dvije runde", zaključio je Babić, koji se u ring vraća nakon impresivne pobjede protiv Toma Littlea.

Hrgović je Molinu zaustavio u trećoj rundi pa pretpostavljamo da će zbog njihova verbalnog rivalstva Babić to pokušati napraviti prije isteka druge runde. 

Meč bi se trebao dogoditi u posljednjim danima siječnja 2021. godine, te bi se trebao naći na programu koji će predvoditi Povetkin i Whyte. 

gol expired Dinamo saznao potencijalne suparnike za nokaut-fazu: Evo kad je ždrijeb i kad se igra divider

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider