FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
MOMCI, BUDITE PRISTOJNI

VIDEO Luđe sučeljavanje nismo vidjeli: Srpska zvijezda i ruska legenda oči u oči na konstrukciji iznad ruskog velegrada

Sučeljavanje na metalnoj konstrukciji iznad Jekaterinburga zvuči kao nešto vrlo opasno.

Aleksander Šlemenko i Aleksandar Ilić (Foto: Facebook)

Iako i na globalnoj sceni postoji konkurencija između borilačkih promocija, ona ipak nije toliko izražena budući da se nitko nije uspio potpuno približiti UFC-u.

S druge strane, u Rusiji postoji nekoliko velikih promocija koje ulaže velike svote svog novca da bi nadmašili one druge te im programi vrlo često budu popunjeni poznatim imenima.

Velika promotorska bitka u Rusiji

No, ne bave se oni samo time nego pokušavaju u prvi plan uskočiti na razne načine te pokušavaju slijedom toga biti što originalniji.

Sučeljavanje koje je za svoju novu priredbu pripremila promocija Russian Cagefighting Championship svakako je originalno, no mnogi će reći ludo i opasno.

Priredba se održava u Jekaterinburgu, a u glavnom borbi nastupit će Aleksander Šlemenko, sad već legendarni borac te bivši Bellatorov prvak srednje kategorije i Aleksandar Ilić, član beogradskog Fight Companyja i jedan od najpopularnijih boraca u regiji.

Ovo će mnogi nazvati suludim

Njih je organizacija odlučila sučeliti na čeličnoj konstrukciji iznad grada, a sve su snimili i prikazali iz više kuteva.

Koliko god izgledalo fascinantno, ne možemo ne pomisliti kako mnogi borci na sučeljavanjima znaju napraviti nešto neočekivano pa se bojimo i pomisliti što se može dogoditi u ovakvoj situaciji.

Srećom, Ilić i Šlemenko su sve odradili kao gospoda te će se ovog tjedna njihova borba održati.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider