FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
amerikanac ostao bez svijesti

Bivši UFC borac pred svojim navijačima razbijen u 21 sekundi

U Manchesteru je održana ACB večer koja nije razočarala ljubitelje MMA borbi.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Jedna od MMA promocija koje jako brzo rastu zove se Absolute Championship Berkut. Riječ je o ruskoj, točnije čečenskoj organizaciji koja je svoje večeri iz Groznog izvela u cijeli svijet. Održavale su se ACB večeri dosad u SAD-u, Poljskoj, Nizozemskoj, Austriji, Škotskoj, Rumunjskoj i diljem Rusije, a ovog mjeseca po prvi put stižu u Pariz.

No prije toga gostovali su u Manchesteru gdje smo vidjeli neke vrlo dobre borbe. U glavnom meču večeri nastupio je Mamed Khalidov, čečenski borac koji se proslavio u poljskoj KSW-u i ima poljsko državljanstvo. On se borio protiv domaćeg borca Lukea Barnatta, koji se prije dvije godine borio u UFC-u.

Englez je s Khalidovim izdržao u kružnom kavezu ACB-a svega 21 sekundu. Čečen ga je jednostavno uništio, a to su sigurno vidjeli i čelnici UFC-a koji bi ga uskoro trebali pozvati da se bori s najboljima na svijetu u srednjoj kategoriji.

Četiri borbe prije glavne vidjeli smo jedno spektakularno gušenje kojim je Ali Begov iz Rusije završio Amerikanca Bubbu Jenkinsa. Ruski borac nije do kraja zaključao  ''triangle'' gušenje, ali je uspio ostaviti bez zraka protivnika.

Liječnici su brzo reagirali i probudili onesviještenog borca, a cijela situacija nije bila tako ozbiljna kao što se moglo naslutiti po izrazu lica američkog borca.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider