FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
kakva zvijer

Njegove borbe ne traju dugo: Poslao poruku UFC-u nakon 70 sekundi

U Rusiji se pojavio novi borac koji plijeni pažnju MMA fanova.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Abukar Yandiev još je jedan borac iz Rusije koji bi uskoro mogao pokucati na vrata UFC-a. On je ovog vikenda na M-1 Challenge 74 u St. Petersburgu doslovno uništio svog protivnika za 70 sekundi.

Alexander Butenko nije imao nikakve šanse, jer je Čečen krenuo furiozno i nije se zaustavio dok sudac nije bio primoran zaustaviti Yandieva. Bila je to još jedna njegova brza pobjeda u karijeri u kojoj njegovi suparnici nikad nisu došli do treće runde.

''Plan mi je bio biti eksplozivan od samog početka. Dok sam se natjecao u džudu, također sam većinu borbi dobivao u prvoj minuti. Rijetko su mi borbe trajale punih pet minuta'', prenosi njegove riječi Fightsite.hr.

''Ne znam hoću li ostati u M-1. Moj cilj je UFC. Ali ako pričamo o izazivačima, izabrao bih Damira Ismagulova. U UFC-u bih se borio protiv bilo koga'', poručio je Yandiev kojeg ćemo uskoro gledati među MMA elitom u najpoznatijom organizaciji na svijetu.

Kada bi potpisao za UFC morao bi odraditi jednu do dvije borbe prije nego bi dobio priliku ući u kavez s najboljim borcima u svojoj kategoriji - lakoj. Yandiev bi ulaskom u UFC bio u istom razredu kao i Nate Diaz, Rafael Dos Anjos, Tony Ferguson, Khabib Nurmagomedov i najpoznatiji MMA borac današnjice - Conor McGregor.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider