Košarka
SPORTOVI
Košarka
izgubio tlo pod nogama

Zubac nadigrao Bogdanovića, Babo završio na stražnjici i "dopustio" koš za pobjedu

Bojan Bogdanović nije imao utakmicu za pamćenje u porazu njegovih Pacersa od Clippersa Ivice Zupca.

Bogdanović završio na parketu (Foto: AFP) (Foto: Afp)

LA Clippersi Ivice Zubca kod kuće su sa 115:109 pobijedili Indianu Pacerse Bojana Bogdanovića, te se dodatno učvrstili na mjesto koje vodi u doigravanje Zapadne konferencije.

Bojan Bogdanović je u redovima poražene momčadi bio najbolji strijelac s 19 koševa (šut iz igre 6/12, trice 2/4), pet skokova te dvije asistencije, ali se u završnici, ključnom napadu Clippersa za pobjedu, poskliznuo i dopustio Patricku Beverleyju da ga prođe te zabije za pobjedu

PAD BOGDANOVIĆA I KOŠ BEVERLEYJA

Ivica Zubac je u pobjedi svoje momčadi odigrao solidno, u 19 minuta na terenu zabio je 12 koševa (šut iz igre 4/6) i upisao devet skokova i jednu asistenciju.

Minnesota Timberwolvesi Darija Šarića su na svom terenu poraženi od aktualnih prvaka Golden State Warriorsa 117:107. Hrvatski je košarkaš u porazu svoje momčadi sudjelovao sa 13 koševa (šut iz igre 3/10, trice 0/3), šest skokova i dvije asistencije.

Stephen Curry je zabio 22 od svojih 36 koševa u trećoj četvrtini, a Klay Thompson je dodao 28 za Golden State. Karl-Anthony Towns je predvodio Minnesotu s 26 ubačaja i 21 skokom.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider