Košarka
SPORTOVI
Košarka
Ostaje u Trnskom

'Zlonamjerne su tvrdnje da Zagreb uništava Darija Šarića'

KK Zagreb oglasio se javnim priopćenjem u svezi nastavka karijere svojeg najtalentiranijeg košarkaša...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Priopćenje KK Zagreb prenosimo u cijelosti:

„Nakon niza medijskih napisa u kojima se Košarkaški klub Zagreb i čelnici kluba nekorektno i neutemeljeno prozivaju za navodno 'uništavanje Darija Šarića' dužni smo obavijestiti javnost kako je za KK Zagreb i njegove čelnike Dario Šarić igrač našeg kluba sa svim pravima i obvezama koje imaju i svi ostali igrači, a tako će biti i nadalje.

Uz to želimo naglasiti, usprkos svim medijskim nagađanjima, kako nitko nikad u našem klubu nije dovodio u sumnju naše zajedničko opredjeljenje o sportskom razvoju Darija Šarića, jednog od najboljih mladih svjetskih igrača, i osiguravanju svih potrebnih uvjeta za to, te kako nitko nikada iz kluba nije objavio da će Dario Šarić igrati za neki drugi klub bilo kroz prodaju ili posudbu, a tako će biti i nadalje.

Važno nam je napomenuti kako je sve moguće probleme vezane uz status Darija Šarića, koji su moramo primijetiti proizašli uglavnom iz medijskih napisa i istupa ljudi izvan našeg kluba, čelništvo i uprava KK Zagreb rješavala unutar kluba bez uplitanja sa strane, baš kao i oko statusa bilo kojeg drugog našeg igrača, a tako će biti i nadalje.

I na kraju, dužni smo obavijestiti sve zainteresirane, usprkos nelogičnim prijedlozima i željama, kako o tim i takvim stavovima kluba u javnosti mogu govoriti jedino i isključivo čelnici kluba i za to određene klupske službe, a ponajviše od svih upravo predsjednik KK Zagreba Davor Jelavić, a tako će biti i nadalje“, stoji u priopćenju.

Zagreb se kandidirao za organizaciju završnice Kupa Krešimira Ćosića

Košarkaški klub Zagreb kandidirao se za organizaciju završnice Kupa Krešimira Ćosića koja će biti održana od 14. do 16. veljače ove godine.

Ukoliko u HKS-u nakon zaprimljene prijave aktualnog pobjednika u natjecanju za nacionalni Kup Krešimira Ćosića za organizacijom Finale Foura Kupa odluče povjerenje pružiti upravo KK Zagrebu finalna i polufinalne utakmice će se igrati u matičnoj dvorani KK Zagreba u Trnskom.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider