Košarka
SPORTOVI
Košarka
Doživjeli težak poraz

Zadar u posljednji trenutak ostao bez kapetana za dvoboj kod Zvezde: Razlog je bizaran

Marko Ramljak morao je preskočiti utakmicu svojeg Zadra kod Crvene zvezde u ABA ligi.

Marko Ramljak u dresu Zadra (Foto: Luka Gerlanc/Cropix)

Košarkaši Zadra nisu se dobro proveli na gostovanju kod Crvene zvezde u sklopu 20. kola regionalne ABA lige, izgubili su s 39 razlike (93:54), a gotovo u posljednji čas ostali su bez kapetana Marka Ramljaka, i to iz posve bizarnog razloga.

Naime, pred sam početak susreta Ramljaku je pukla tenisica, a kako se vraća nakon ozljede skočnog zgloba, trener Danijel Jusup nije htio riskirati.

"Imali smo bizarnu stvar s Ramljakom, njemu je tenisica pukla prije utakmice, nije bila upotrebljiva, a izlazi iz ozljede skočnog zgloba pa sam odlučio da ga neću koristiti", kazao je Jusup.

Pete Radovich FOTO Najvažniji sportski događaj u SAD-u nije mogao proteći bez Hajduka divider

Trener zadarskog sastava dao je i manju minutažu Karlu Žganecu, tako da je i to nekim dijelom utjecalo na konačan rezultat iz Beograda.

"Malo sam kalkulirao s minutažom Žganeca, sve je to utjecalo. Kad pogledam sve zajedno, dali su 19 koševa iz kontre, a mi tri. Baš smo izgledali loše, ali trebamo se pokriti ušima i raditi", zaključio je Jusup.

Zadar se trenutno nalazi na petom mjestu ABA lige, dok je Crvena zvezda prvoplasirana. Nakon posrtaja u Beogradu, Zadrane čeka dvoboj protiv Splita u Kupu Krešimira Ćosića.

Standings provided by Sofascore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider