Košarka
SPORTOVI
Košarka
ZA MNOGE HEROJ

VIDEO Gorostas visok 224 cm odvodi djevojku u sobu na tulumu, snimka je hit

Zach Edey ovih je dana hit na društvenim mrežama.

Galerija Zach Edey Zach Edey Zach Edey Zach Edey

U SAD-u je trenutno NBA u drugom planu jer je sezona NCAA lige, tj. koledž košarke stigla do same završnice. March Madness podario nam je sudionike Final Foura koji će se igrati u noći sa 6. na 7. travnja po hrvatskom vremenu. Sastaju se Purdue i NC State te UConn i Alabama.

Ovih je dana centar Purduea, Zach Edey postao poprilično popularan na društvenim mrežama nakon što je briljirao u pobjedi protiv Tennesseeja s čak 40 poena i 16 skokova. Bila je to pobjeda koja je Sveučilište Purdue uvela u završnicu NCAA lige nakon 44 godine.

224 cm visoki Kanađanin potom je dodatno dobio na pažnji javnosti nakon što se na internetu pojavila snimka s tuluma na koledžu gdje ulazi u sobu s jednom djevojkom.

Zach Edey Zach Edey (Foto: Afp)

Kanadski gorostas jedva je ušao u kroz vrata prilagođena ostatku svijetu, ali ne i tako visokim košarkašima. No reakcije djevojaka u hodniku također je popularizirala ovaj video koji se sada širi zbog velike popularnosti mladog košarkaša.

Edey će biti jedan od najtraženijih igrača na narednom NBA draftu, a gledat ćemo ga i na Olimpijskim igrama gdje se Kanada plasirala prvi put od 2000. godine.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider