Košarka
SPORTOVI
Košarka
usijana glava

VIDEO Zločesti dečko NBA lige opet ludovao: Gađao navijača, a zatim odbrusio novinarki zbog bizarnog razloga

Patrick Beverly jučer je imao svoju žutu minutu nakon što su njegovi Milwaukee Bucksi eliminirani iz NBA play-offa.

Patrick Beverley (Foto: Afp)

Indiana Pacersi eliminirali su Milwaukee Buckse pobjedom 120:98 u četvrtak u šestoj utakmici serije prvog kola Istočne konferencije u Indianapolisu i plasirali se u konferencijsko polufinale rezultatom 4-2 u seriji na četiri pobjede.

Do pobjede ih je vodio Obi Toppin s 21 poenom, a T.J. McConnell je dodao 20. Toppin je upisao i osam skokova, a McConnell devet asistencija.

Pri samom kraju utakmice, Patrick Beverley napravio je pravi dar-mar na klupi Bucksa. Jedan od najboljih obrambenih igrača lige tražio je navijača Indiane loptu, ovaj mu je dobacio, a Beverley ga je pogodio s njom i krenuo u verbalni obračun. Srećom, suigrači su ispravno reagirali u ovakvoj situaciji.

Lucas Hernandez Francuzi doživjeli težak udarac uoči Eura: Otpao igrač koji bi sigurno bio u prvih 11! divider

Beverleyjeva žuta minuta nastavila se i nakon utakmice, playmaker Bucksa je zabranio jednoj novinarki da uzme njegovu izjavu poslije utakmice zbog bizarnog razloga.


Beverley je novinarku sa ESPN-a pitao da li je pretplaćena na njegov podcast o košarci, a nakon što je rekla da nije, košarkaš Bucksa je rekao da neće odgovarati na njena pitanja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider