Košarka
SPORTOVI
Košarka
IMPRESIVAN ŠUT

VIDEO Mario Hezonja ubacio Barceloni tricu sa zvukom sirene

Sinoć je odigran prvi ovosezonski košarkaški El Clasico u kojem je Barcelona savladala Real Madrid.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Povijesno najveći rivali sastali su se u susretu drugog kola Eurolige, a Barcelona je na domaćem terenu slavila protiv Reala rezultatom 75:73 i to nakon što su gotovo cijeli susret imali vodstvo, a onda pred sam kraj ugrozili pobjedu, do koje su ipak došli.

Može se reći kako je ključ povratka Real Madrida u utakmicu bio Mario Hezonja. Njegov ključan potez dogodio se u posljednjem napadu prvog poluvremena. Barcelona je imala vodstvo 40:27, a Real je gotovo šest minuta bio bez ubačaja. 

Preuzeo je odgovornost

Real je tada ušao u posljednji napad poluvremena, a lopta je bila u rukama Sergio Llulla. Njemu je iz bloka izašao Hezonja, kojem je španjolski veteran dodao, no hrvatski reprezentativac nije se uspio riješiti svog čuvara. Ipak, uzeo je šut s pozicije NBA trice te preko čuvara i impresivno pogodio.

Kako je to napravio možete vidjeti OVDJE, a nakon tog poteza je jasno da je Real u svlačionicu otišao u puno boljem raspoloženju nego što bi bilo da su drugu četvrtinu završili sa šest minuta bez poena.

Hezonja je na kraju susret završio s devet poena, čime su u Realu bolji od njega bili tek Gabriel Deck s 21 te Petr Cornelie s 12 poena. U posljednjem napadu utakmice nije bio na parketu, a šut za pobjedu uzeo je Llull (do tada trica 0/3) i promašio.

U redovima Barcelone Sanyl je ubacio 14, Vesely 13, a Satoranski 12 poena.

Standings provided by Sofascore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider