Košarka
SPORTOVI
Košarka
20 tisuća navijača

VIDEO Ovacije Hezonji u Beogradu: Nisu mu zaboravili izjavu koju je dao prije 11 godina

Mario Hezonja sa svojim Real Madridom bio je gost Partizana ovog petka u Beogradu.

Mario Hezonja (Foto: Afp)

Košarkaši Real Madrida poraženi su na gostovanju kod Partizana u 32. kolu Eurolige sa 104:90, a hrvatski reprezentativac Mario Hezonja sa 17 koševa bio je treći strijelac Madriđana.

Uravnoteženu Partizanovu momčad predvodili su Francuz Mathias Lessort i Amerikanac Kevin Punter s po 16 poena, dok je Australac Dante Exum ubacio 15. Najbolji strijelac utakmice bio je Džanan Musa s 22 koša.

Što se našeg Hezonje tiče, on je s parketa Štark Arene ispraćen ovacijama. U dvorani se okupilo 20.068 gledatelja, koji Hezonji nisu zaboravili izjavu iz 2012. godine.

Hezonja je tada kao 17-godišnji ekstratalent iz košarkaškog kluba Zagreb imao nekoliko ponuda za nastavak svoje karijere. U konačnici je otišao u Barcelonu, ali prije negoli je taj transfer realiziran ovako je prokomentirao mogućnost odlaska u Partizan.

"Čuo sam da me Duško Vujošević želi dovesti u Partizan, u igri su i Barcelona i Cibona i neki klubovi iz Grčke i Turske. Od svih tih klubova Partizan mi je najdraži, draži od Cibone, jer takve navijače nema nitko. Kad tamo istrčiš, to te tjera da daš 300 posto. Osim toga, zna se da su na cijelom Balkanu, a i šire, najbolji u radu s mladim igračima. Bio bi to dobar potez za mene. Hrvati bi mi vjerojatno zamjerili, ali to me ne zanima", pričao je tada Hezonja.

U Partizan nije prešao te 2012. godine ni ikada kasnije, ali navijači Partizana nikad mu nisu zaboravili tu izjavu. Sinoć su ga lijepo dočekali i priredili mu ovacije, a Mario im je zahvalio i pozdravio ih prije odlaska u svlačionicu.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider