Košarka
SPORTOVI
Košarka
urnebesno

VIDEO Jokić twerkao, sudac prekinuo podbacivanje zbog smijeha, a Zubac u čudu gledao

Ivica Zubac je odigrao još jednu vrlo dobru utakmicu, ali njegov deseti 'double-double' u sezoni (17 koševa, 11 skokova) nije pomogao Clippersima da dođu do željene domaće pobjede.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nikola Jokić je odigrao još jednu sjajnu utakmicu i postao prvi igrač u posljednjih 33 godine koji je imao više od 25 koševa, 20 skokova i pet asistencija u dvije uzastopne NBA utakmice, a njegovi Denver Nuggetsi ovoga puta su uspjeli doći do pobjede 103-100 na gostovanju kod Los Angeles Clippersa.

Jokić je imao 26 koševa, izjednačio je učinak karijere sa 22 skoka, a tome je dodao i osam asistencija, a da 12.7 sekundi prije kraja nije pogodio oba slobodna bacanja, upitno je bi li Denver na kraju slavio. Prisiljeni gađati tricu za produžetak, domaći košarkaši nisu uspjeli doći do otvorenog šuta pa je pokušaj Brandona Bostona Jr. završio na obruču.

gol expired Hrvatski rukometaš se cijepio četiri puta kako bi mogao igrati, a drugi je odustao od Eura zbog cjepiva divider

Na utakmici se dogodila i jedna urnebesna scena. Prije početnog podbacivanja lopte Nikola Jokić je zaplesao popularni twerk i nasmijao suca koji se nije mogao suzdržati, a Ivica Zubac je u nevjerici gledao što se događa pa je kasnije shvatio zbog čega se sudac smije.

Denver se nije trebao naći u takvoj poziciji, jer je sredinom treće četvrtine imao 17 koševa prednosti. No, Clippersi su napravili veliki preokret i nakon tri minute igre u zadnjoj četvrtini imali +9 (91-82). Nuggetsi su ipak uspjeli doći do pobjede, što im nije uspjelo prije tri dana kad su ugostili Charlotte i propustili 19 koševa prednosti s kraja treće četvrtine.

Jokić je tada imao 29 koševa, 21 skok i pet asistencija. Dvije utakmice s takvim učinkom posljednji je uspio povezati Charles Barkley još 1988.

gol expired Manchester United želi vratara koji je trenirao s Hajdukom, stiže kao zamjena za De Geu? divider

Will Barton je za Nuggetse ubacio 17 koševa, a Davon Reed je dodao 15.

Osim poraza, četvrtog u posljednjih pet utakmica, Clippersi su uoči dvoboja doznali još jednu lošu vijest. Najmanje mjesec dana će biti bez Paula Georgea koji ima puknuće ligamenta u desnom laktu.

Ivica Zubac je odigrao još jednu vrlo dobru utakmicu, ali njegov deseti 'double-double' u sezoni (17 koševa, 11 skokova) nije pomogao Clippersima da dođu do željene domaće pobjede.Eric Bledsoe je imao 18 koševa i 10 asistencija, a 18 poena je ubacio i Brandon Boston Jr.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider