Košarka
SPORTOVI
Košarka
ZOVITE GA ZU-DUNK

VIDEO Ivica Zubac odigrao sjajnu utakmicu, no sve je zasjenilo strašno zakucavanje

Novu značajnu rolu odradio je Ivica Zubac u bitnoj pobjedi njegovih Clippersa.

Ivica Zubac (Foto: Afp)

Žestoka je borba za plasmane u gornjem dijelu zapadne konferencije NBA lige, gdje se svi trude zadržati poziciju unutar najboljih šest, koja bi im osigurala izravan ulazak u glavni dio doigravanja. 

Zubac u borbi za izravno doigravanje

Jedna od tih momčadi su i Los Angeles Clippersi, u kojima već standardno važnu ulogu igra hrvatski centar Ivica Zubac.

Jednu od njih odigrao je u pobjedu 124:116 na gostovanju kod Brooklyn Netsa. Krenuo je u početkoj petorci te na terenu proveo točno 30 minuta, upisavši 19 poena, 12 skokova, dvije asistencije i tri ukradene lopte.

No, više od tih brojki impresivnije je zakucavanje koje je izveo u trećoj četvrtini. Primio je krasno dodavanje Paula Georgea, a onda uzeo loptu u desnu ruku i zakucao pored Joea Harrisa. Harris je mogao krenuti u blok, no odabrao je dobru opciju za sebe, budući da bi završio "posteriziran". Šteta za Zupca, jer time bi njegov potez izgledao još impresivnije.

Zakucavanje Zupca možete vidjeti OVDJE.

Bojan se oprašta od Detroita?

Na parketu se našao i Bojan Bogdanović, koji je odigrao možda i posljednju partiju za Detroit Pistonse, budući da se njegovo ime konstantno spominje oko mogućih razmjena.

U domaćem porazu 111:99 od Boston Celticsa, Bojan je upisao 21 poen i tri skoka, čime je nastavio naviku završavanja utakmica s preko 20 poena.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider