Košarka
SPORTOVI
Košarka
svi su mislili da je gotovo...

Jedni su čupali kosu, a drugi plakali od sreće: Nebitna trica, ali vrijedna i do pet milijuna dolara!

Victor Oladipo ubacio je 30 poena u porazu Indiane kod Clevelanda 105:101 u sedmoj utakmici doigravanja prvog kola Istočne konferencije.

Galerija Victor Oladipo i Bojan Bogdanović (Foto: AFP) Victor Oladipo (Foto: AFP) Victor Oladipo (Foto: AFP) +2 LeBron James i Victor Oladipo (Foto: AFP)

Sezona Indiana Pacersa završila je u nedjelju navečer, nakon što je LeBron James još jednom predvodio Cleveland do pobjede, ovoga puta u odlučujućoj sedmoj utakmici serije 1. kola Istočne konferencije. Cavsi su slavili sa 105:101 i izborili polufinale, te ogled protiv najbolje momčadi regularnog dijela sezone - Toronto Raptorsa.

Po mnogo stvari možemo izdvojiti posljednju, sedmu utakmicu serije, a jedna od njih je i bizarna trica Victora Oladipa 0.8 sekundi prije kraja susreta, kojom je kladionicama izbio između 3 i 5 milijuna dolara. Tako barem prenosi američki ESPN, kojem je vijest o velikim gubitcima kladionica prenio neimenovani izvor.

Podsjetimo, Cleveland je bio na liniji slobodnog bacanja u samoj završnici i vodio s nedostižnih sedam poena razlike. Nakon što je promašeno drugo bacanje Oladipo se sjurio prema košu, ubacio u potpunosti nebitnu tricu za samu utakmicu, ali vrlo bitnu za kladionice.

Oni koji se klade upoznati su s terminom hendikep. Hendikep na Cleveland uoči utakmice iznosio je 6.5, a na samom početku je i pao na 5.5. To je ujedno značilo da oni koji se klade na Cavse trebaju pobjedu od sedam, odnosno šest poena razlike, što je Oladipo svojom tricom uništio.

Kladionice su objavile da je čak 70 posto uplata na hendikep prije utakmice išlo na Indianu, što znači da je Oladipo tricom s istekom vremena donio mnogima zaradu, a kladionicama gubitak.

"Govorimo o ciframa između tri i pet milijuna dolara. Ali to se kod nas stalno događa. Imamo puno primjera u hokeju, bejzbolu...", prenio je novinaru ESPN-a jedan od tzv. "bookieja" u Las Vegasu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider

Prati nas na Instagramu!
Zizou je uzeo baklju i predao je ni više ni manje nego Rafaelu Nadalu.

Napetost raste! 

Više OVDJE -> https://bit.ly/3WCYWpc

📸 AFP
S broda je glasno odjekivalo "Hrvatska", a na svim sportašima vidio se ponos. ❤🇭🇷

📸: AFP
Poznati stižu na otvaranje. Ovo su superzvijezde najiščekivanijeg filma godine (Wicked), Ariana Grande i Cynthia Erivo.

A vi otvorenje (onaj uglavnom sportski dio) i sve oko njega možete pratiti ovdje:
https://bit.ly/3WCYWpc

📸 AFP
Danas službeno počinju Olimpijske igre u Parizu, a hrvatska vaterpolska reprezentacija već u nedjelju uskače u bazen kada će svoju olimpijsku avanturu započeti utakmicom protiv starog znanca - Crne Gore. 🤽‍♂️

Barakude su spremne, a mi im želimo puno sreće i još jednu olimpijsku medalju! 🇭🇷❤️

📸: Damir Krajac/CROPIX