Košarka
SPORTOVI
Košarka
Razlaz s Cedevitom

Veljko Mršić novi izbornik muške košarkaške reprezentacije

Dosadašnji sportski direktor KK-a Cedevita, 48-godišnji Veljko Mršić bit će novi izbornik muške košarkaške reprezentacije Hrvatske te zbog novih obveza odlazi s dosadašnje dužnosti u klubu, objavila je Cedevita na svom službenom internetskom portalu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dosadašnji sportski direktor KK-a Cedevita, 48-godišnji Veljko Mršić bit će novi izbornik muške košarkaše reprezentacije Hrvatske te zbog novih obveza odlazi s dosadašnje dužnosti u klubu, objavio je najbolji hrvatski košarkaški kolektiv na svom službenom internetskom portalu u zahvali svom dosadašnjem zaposleniku.

Veljko Mršić u Cedeviti je prošao put od trenera juniorske momčadi, pomoćnika Jasminu Repeši kad je Cedevita osvojila prvi seniorski naslov prvaka Hrvatske pa do samostalnog vođenja prve momčadi s kojom je osvojio tri naslova državnog prvaka i dva Kupa Krešimira Ćosića te dospio do Top 16 Eurolige.

Mršić je od studenog prošle godine preuzeo ulogu sportskog direktora umjesto smijenjenog Mateja Mamića.

Na mjestu izbornika muške reprezentacije Hrvatske Mršić će naslijediti Dražena Anzulovića, koji je na toj dužnosti bio godinu dana i nije uspio izboriti plasman na ovogodišnje Svjetsko prvenstvo u Kini.

"KK Cedevita Veljku Mršiću želi puno sreće u karijeri zahvaljujući na svemu što je napravio za klub, naglasivši da će mu biti na raspolaganju sa svime što mu bude potrebno u budućnosti s radom u hrvatskoj košarkaškoj reprezentaciji i oko nje", zaključuje se u Cedevitinu priopćenju.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider