Košarka
SPORTOVI
Košarka
Loša večer Bogdanovića

Veliki preokret Warriorsa: Prvaci slavili sa sirenom

Bojan Bogdanović neće po dobrome pamtiti gostovanje svoje Indiana kod Milwaukkea...

Jonas Jerebko i Stephen Curry (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Hrvatski košarkaš Bojan Bogdanović neće po dobrome pamtiti gostovanje svoje Indiana kod Milwaukkea, a sve tri momčadi za koje nastupaju hrvatski igrači su izgubile.

Milwaukee Bucksi su slavili s 118-101, a Bogdanović je za 28 minuta igre imao svega 3 poena, uz šut 0-7 i 5 skokova, a jedine koševe je ubacio s linije slobodnih bacanja (3-4). Victor Oladipo je s 25 ubačaja bio prvo ime Pacersa, dok je Grk Giannis Antetokoumpo s 26 koševa predvodio Buckse.

Minnesota Timberwolvesi su slavili protiv Cleveland Cavaliersa s 131-123, a u kod gostiju je Ante Žižić za 11 minuta igre ubacio 7 koševa (šut 2-3, bacanja 3-4), uz 2 asista i 1 skok. Jimmy Butler je s 33 koša bio prvo ime Wolwesa, a Kevin Love (25, 19 skokova) je najviše ubacio kod Cavsa. Brooklyn Netsi su pobijedili u gradskom obračunu New York Knickse s 107-105, a Mario Hezonja je za goste dobio 13 minuta igre, što je iskoristio za 2 poena, šut 1-3, te po 1 skok i asist. Carys Le Vert je s 28 koševa bio prvo ime Netsa, dok su Enes Kanter i Tim Hardaway Jr s po 29 ubačaja predvodili Knickse.

Najzanimljivija utakmica odvijala se u Salt Lake Cityu gdje su aktualni prvaci Golden State Warriors preokretom u drugom dijelu i košem 0.3 sekunde prije kraja s 124-123 pobijedili Utah Jazz. Warriorsi su na poluvremenu zaostajali 12 koševa, a u drugom dijelu su uspjeli sve nadoknaditi i slaviti košem švedskog krilnog centra i bivšeg igrača Utaha Jonasa Jerebka gotovo sa sirenom. Kevin Durant (38, 9 skokova, 7 asista) i Stephen Curry (31) su bili najbolji kod prvaka, dok je Australac Joe Ingles (27) bio prvi strijelac Utaha.

Vrlo zanimljiv je bio i derbi Istoka u kojem su Toronto Raptorsi doma pobijedili Boston Celticse s 113-101. Za Kanađane je briljirao Kawhi Leonard, koji je 15 od svojih 31 koš postigao u trećoj četvrtini u kojoj su se Raptorsi odvojili. Kyrie Irving (21) je bio najbolji kod Celticsa.


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider