Košarka
SPORTOVI
Košarka

U Šibeniku kreće košarkaški spektakl INTERSPORT BASKET TOUR

Košarkaški spektakl INTERSPORT BASKET TOUR i ove sezone krenuti će 7. lipnja iz Šibenika, rodnoga grada hrvatskog košarkaškog velikana Dražena Petrovića.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Kao i prijašnjih godina turnir će se održati u sklopu obilježavanja uspomene na ovog košarkaškog Mozarta. Turneja će ove sezone obići 15 hrvatskih gradova, a od novih destinacija tu su nam Makarska i Medulin.

Veliki broj haklera i košarkaških zaljubljenika i ove će sezone imati priliku pokazati svoje znanje i sudjelovati u košarkaškim uličnim bitkama po sistemu "3 na 3". Iznimna brzina, veliki broj preokreta, neizvjesne završnice, emocije i adrenalin koje pruža ovo košarkaško natjecanje bogato su iskustvo za svakog sudionika.

Turniri će se igrati u dvije kategorije (U-14 i seniori) na posebnoj košarkaškoj podlozi, a najbolje dvije ekipe na svakom turniru osvajati će bodove za titulu ukupnog pobjednika i vrijedne nagrade.

Program na svim turnirima završava velikim finalima u posebnoj atmosferi pod svijetlima reflektora oko 22 sata. U suradnji sa partnerima organizirana su natjecanja u zakucavanju i tricama, te brojne nagradne igre za publiku i igrače. Za realizaciju programa i dobru atmosferu u publici i na terenu brinuti će voditelj svojim komentarima, a u večernjim satima na videozidu će se prikazivati spotovi sa poznatih utakmica.

Posebna pažnja posvečena je odabiru poznatih show skupina čiji nastupi izazivaju euforiju u publici. Ponajbolji hrvatski breakdance klubovi ("Feel da panic", „Unit X“) savršeno se uklapaju u atrakciju zvanu BASKET TOUR!

Sve informacije o turneji mogu se naći na internet adresi www.basket-tour.com ili na broju mobitelja 095 9046393.

BASKET TOUR '11 kalendar

07.06. – Šibenik, Trg Pavla Šubića
11.06. – Rijeka, Korzo
18.06. – Zagreb, Trg Petra Preradovića
01.07. – Novigrad, Riva
05.07. - Mali Lošinj, Trg hrvatske republike
11.07. – Njivice, Riva
13.07. – Rovinj, Trg Matteotti
15.07. – Baška, Riva
18.07. – Zadar, Trg Ivana Pavla II
20.07. – Split, Riva
21.07. – Makarska, Trg Andrije Kačića
25.07. – Poreč, Riva
28.07. – Novi Vinodolski, Trg Ivana Mažuranića
01.08 – Umag, Trg slobode
05.08. – Medulin, Pješčana uvala

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider