Košarka
SPORTOVI
Košarka
Ekskluzivni gost hrvatski trener

Saznajte u Triple-doubleu: Zašto mislimo da će Hezonja ipak igrati na Eurobasketu

U osmom po redu Triple-doubleu ekskluzivni gost u studiju je hrvatski košarkaški trener i izbornik slovačke reprezentacije Ivan Rudež, koji zajedno s voditeljima podcasta razgovara o najaktualnijim zbivanjima u NBA-u, ali i puno šire.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Aktualni izbornik slovačke košarkaške reprezentacije i ujedno brat našeg košarkaša Damjana Rudeža, Ivan Rudež, ekskluzivni je gost osmog izdanja Triple-doublea. A osim NBA-a, u novom košarkaškom podcastu razgovara se i o završnom NCAA turniru i ''slučaju Hezonja''.

Ivan Rudež nedavno je bio po turneji u SAD-u, a među ostalom bio je u posjeti svom bratu Damjanu i Mariju Hezonji u Orlandu, hrvatskom treneru u Atlanti Hawksima Nevenu Spahiji, kao i na druženju s centrom Portlanda Jusufom Nurkićem.

Posebna tema podcasta su dvojica hrvatskih košarkaša u Orlandu, koji je ove sezone uspio razočarati unatoč malim očekivanjima, odnosno činjenici da nije ni u borbi za doigravanje. Koji su to sve problemi Orlanda i kakva je situacija s Hezonjom analizirali su voditelji podcasta zajedno sa svojim gostom.

''Vjerujem da je Marijo u tjednoj komunikaciji s izbornikom Acom Petrovićem i da će oni do kraja svibnja to iskristalizirati. Ponavljam, u lošoj ekipi svima je loše, svi imaju temperature i nitko nije zadovoljan. I ne možemo sada očekivati od Marija da racionalno priča o nečemu što će se na ljeto događati s reprezentacijom. Ali, očekujemo jednu ljubav prema nacionalnom dresu i pozitivan odaziv'', izjavio je Ivan Rudež.

U novom Triple-doubleu također se razgovara o borbi za playoff na Istoku, neizvjesnosti oko osmog mjesta na Zapadu, nizu Warriorsa bez Duranta i puštanju utakmica kako bi se uhvatilo što bolji izbor na draftu.

O tome zašto mislimo da će Hezonja ipak igrati na Eurobasketu, brojnim zanimljivostima našeg gosta tijekom putovanja po SAD-u i što March Madness znači Amerikancima gledajte u osmom izdanju Triple-doublea.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider