Košarka
SPORTOVI
Košarka
Samo na GOL.hr-u

Gledajte novi Triple-double: ''Totalno se mijenja situacija za Bogdanovića''

U drugom izdanju košarkaškog podcasta Triple-double razgovara se o najaktualnijim ''tradeovima'' u NBA ligi, uključujući i onaj Bojana Bogdanovića u Washington Wizardse.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Novo izdanje košarkaškog podcasta Triple-double donosi pregled All-Star vikenda s naglaskom na utakmicu ''zvijezda u usponu'', gdje je Hrvatsku na odličan način predstavio Dario Šarić. Domaćini podcasta također su se dotaknuli same All-Star utakmice i njenih najvažnijih detalja.

Horvat i Lutz osvrnuli su se i na neke tradeove koji su se dogodili prije zadnjeg dana prijelaznog roka, ali i najavili prijelaz Bojana Bogdanovića u Washington Wizardse te koja i kakva uloga ga očekuje u nastavku sezone.

Naravno, bilo je puno i priče o tradeu godine između New Orleansa i Sacramento Kingsa s DeMarcusom Cousinsom u glavnoj ulozi, kao i još nekim promjenama koje su se dogodile prije All-star vikenda, a koje se tiču hrvatskih košarkaša i igrača u regiji.

U rubrici ''5 u 5'' ovaj put pričalo se o ranim prognozama osvajača godišnjih nagrada. Kako je zadnji put bilo govora samo o MVP nagradi, sada vas čekaju kandidati za najboljeg šestog igrača godine, najboljeg obrambenog igrača, igrača koji je najviše napredovao te kandidati za rookieja i trenera godine.

Sve to uvod je u nastavak sezone nakon All-Star pauze, a koji počinje u noći s četvrtka na petak. Tada već s nekim novim licima u novim momčadima o kojima će biti govora u idućem podcastu Triple-double, a do tada uživajte u novom izdanju u četvrtak navečer.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider