Košarka
SPORTOVI
Košarka
Ekskluzivni gost Damjan Rudež

Samo za Triple-double: ''Anegdotu s takvim velikanom neću zaboraviti do kraja života''

Hrvatski košarkaš Damjan Rudež gostuje u 15. po redu Triple-doubleu te zajedno s voditeljima razgovara o aktualnoj sezoni, ali i otkriva anegdote s NBA parketa koje su na njega ostavile najveći dojam.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Novo izdanje Triple-doublea donosi gostovanje hrvatskog košarkaša Damjana Rudeža, koji je svoju posljednju sezonu u NBA-u proveo u Orlando Magicu. On zajedno s voditeljima razgovara o nedavno završenoj seriji Warriorsa i Spursa, ali i drugim aktualnostima.

Rudež je ekskluzivno za Triple-double otkrio nekoliko anegdota iz ove, ali i prošlih sezona koje su na njega ostavile najveći utisak. Neke od njih tiču se i sjajnih argentinskih košarkaša Manua Ginobilija i Luisa Scole, a od kojih je imao što naučiti.

Jedan dio podcasta posvećen je upravo legendarnom Argentincu u dresu San Antonio Spursa, koji je protiv Warriorsa odigrao možda svoju zadnju utakmicu karijere. Ginobili je nedavno postao jedan od šestorice igrača koji je od 1984. u playoffu ubilježio minimalno 3000 poena, 800 skokova i 800 asistencija. Preostali su Michael Jordan, Scottie Pippen, Kobe Bryant, Dwyane Wade i LeBron James.

Rudež je također podijelio svoje mišljenje o preostalim hrvatskim košarkašima u NBA-u. Nezaobilazna tema bio je i Mario Hezonja, s kojim je dijelio svlačionicu cijelu sezonu. Prokomentirao je kako je bilo igrati u Minnesoti i Indiani, gdje bi on možda volio nastaviti karijeru i koji klub je želja mnogih igrača u NBA-u, a ne radi se o Warriorsima ili Cavsima.

O svemu tome, ali i seriji Clevelanda i Bostona, sjajnoj karijeri Manua Ginobilija te kome je Rudež dao prednost u velikom finalu gledajte u 15. izdanju Triple-doublea.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider