Košarka
SPORTOVI
Košarka
Večer koju će dugo pamtiti

''U određenim periodima rađaju se posebni ljudi, a jedan od njih je i on''

U novom košarkaškom podcastu Triple-doublea razgovara se o sedmoj utakmici Bostona i Washingtona, neočekivanom junaku Celticsa, nestanku Hardena i potezu koji je odredio tijek finalne serije Zapada između Warriorsa i Spursa.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U 14. izdanju Triple-doublea razgovara se o sjajnoj sedmoj utakmici Bostona i Washingtona te neočekivanom junaku Celticsa Kellyju Olynyku. Koji su to potezi kojima je Brad Stevens nadmudrio trenera Washingtona Scotta Brooksa i što očekivati u finalu Istoka.

''U određenim periodima rađaju se ili događaju posebni ljudi, a jedan od tih posebnih košarkaških umova je sigurno Brad Stevens. Sve ono što je Ainge napravio posljednjih godina ne bi imalo smisla da nije pogodio s trenerom'', rekao je Danijel Lutz.

Aktualni prvak Cleveland dočekao je protivnika u finalu Istočne konferencije i odmah pokazao zašto je apsolutni favorit za treće uzastopno NBA finale. Celticsima će trebati čudo, ali oni su ove sezone svoje napravili i protiv Cavsa će biti rasterećeniji nego ikad.

 

Jedna od tema novog podcasta je i nestanak Jamesa Hardena u šestoj utakmici protiv Spursa te što to znači za njegovu karijeru i budućnost Rocketsa. San Antonio je taj momentum iz šeste utakmice polufinala prenio u seriju protiv Warriorsa i sve je izgledalo kao da će Spursi povesti 1-0, ali onda se dogodila ozljeda Leonarda.

Najbolji igrač Spursa iskrenuo je gležanj nakon kontroverznog poteza Zaze Pachulije. Centar Warriorsa itekako ima povijest nesportskih poteza. O tome i je li njegov potez stvarno bio prljav govori se u novom Triple-doubleu.

Također se razgovara o nedavno završenom izvlačenju pickova za NBA draftu, a kao najveći dobitnici izašle su dvije najtrofejnije momčadi NBA-a Boston Celticsi i Los Angeles Lakersi. Celticsi su postali prva momčad u povijesti koja se plasirala u finale konferencije i osvojila prvi izbor drafta.

Detaljnije o svemu i što možemo očekivati u finalima konferencija gledajte u 14. po redu Triple-doubleu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider