Košarka
SPORTOVI
Košarka
Novi Triple-double

''Oni će samo moći stisnuti ruku možda najboljoj momčadi desetljeća''

12. po redu košarkaški podcast Triple-double donosi analizu svih polufinalnih serija NBA doigravanja, priču o epskoj večeri Isaiaha Thomasa u Bostonu i nevjerojatnom LeBronu...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Košarkaški podcast Triple-double na GOL.hr-u stigao je do svog 12. izdanja i prvog od kada su počela konferencijska polufinala. Samo osam najboljih momčadi ostalo je u borbi za prvaka, a neke od njih već se nalaze u vrlo nezahvalnoj situaciji.

Svaki tjedan sve je manje onih koji se mogu nadati velikom NBA finalu, a dva najveća favorita tek trebaju izgubiti prvu utakmicu u ovogodišnjem doigravanju. Međutim, svjetla pozornice na trenutak je preuzeo briljantni Isaiah Thomas. O nizu Bostona i njegovoj povijesnoj večeri razgovaraju voditelji podcasta Vid Horvat i Danijel Lutz.

Također se komentira zašto Cleveland izgleda toliko dominantno protiv Toronto Raptorsa, jednog od najboljih rostera Istoka, kao i može li momčad Dwanea Caseyja uopće do čuda protiv aktualnih prvaka. LeBron i društvo trenutno su na nizu od devet uzastopnih pobjeda u playoffu.

Nakon što su sjajno odigrali sedmu, odlučujuću utakmicu protiv Clippersa, čudo je jednako potrebno i odlično posloženoj momčadi Utah Jazza. Ali Golden State je odmah pokazao kako je barem za jednu klasu bolji.

''Utah je odigrala savršenu sedmu utakmicu protiv Paula i Clippersa, a onda je za nagradu dobila Golden State Warriorse. Ukoliko ispadnu od njih, moći će samo stisnuti ruku možda najboljoj momčadi desetljeća'', izjavio je Danijel Lutz.

Što se još dogodilo u prvim utakmicama polufinalnih serija doigravanja te što sve možemo očekivati u nastavku playoffa gledajte u novom Triple-doubleu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider