Košarka
SPORTOVI
Košarka
Neven Spahija ekskluzivno

''Hrvatska dosad još nije imala tako nešto, a Hezonji znam što bih savjetovao''

U 11. izdanju Triple-doublea ekskluzivno iz Atlante javio se bivši hrvatski izbornik i aktualni pomoćni trener Hawksa Neven Spahija, koji zajedno s voditeljima komentira aktualna zbivanja u playoffu i hrvatskoj reprezentaciji.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Prva runda NBA playoffa bliži se svom kraju. Neke momčadi već su ostvarile prolaz u drugi krug, a novi podcast donosi analizu svih parova, kao i moguće scenarije u preostalim serijama. Ekskluzivno za Triple-double javio se i pomoćni trener Atlanta Hawksa Neven Spahija.

''To su super momčadi s jako puno zvijezda u ekipi. Igrača koji uvijek odigraju najbolje kad je to najpotrebnije. Vidjeli ste utakmicu Indiane i Clevelanda, gdje je Indiana vodila 26 razlike i ponovno izgubila. Dakle, to je jedna neviđena snaga i energija koju iznad svega pokreće LeBron James'', izjavio je Neven Spahija.

Kako je ovaj podcast posvećen i hrvatskim igračima u NBA-u, bivšeg hrvatskog izbornika, koji ima vrlo dobar uvid u njihove sezone, upitali smo i treba li Hezonja igrati za reprezentaciju, zaslužuje li Šarić nagradu za rookieja godine i što misli o talentu koji Hrvatska trenutno ima pod košem.

''Igrati za reprezentaciju i individualno trenirati uvijek možete. Da se mene pita, moj savjet Hezonji bi bio da nastavi raditi individualno i da se pridruži reprezentaciji i da igra utakmice. To je meni puno optimalnije od ovoga da se on cijelo ljeto posveti sebi radeći individualno bez utakmica. Međutim, to je odluka njega i svih onih koji se brinu o njegovoj karijeri'', objasnio je bivši hrvatski izbornik.

Voditelji Triple-doublea također razgovaraju o seriji Washingtona i Atlatne, a čiji su protagonisti najbolji hrvatski košarkaš Bojan Bogdanović i već spomenuti gost komentator iz Atlante Neven Spahija. Hawksi su se vratili u život nakon dvije uzastopne pobjede, ali onda su Wizardsi poveli s 3-2 i trenutno se nalaze na jednu pobjedu od prolaza u polufinale Istoka.

Međutim, to nije jedina serija koja je uzbudljiva. Obje preostale serije na Zapadu već su ponudile pregršt uzbuđenja i lako moguće da barem u jednoj od njih gledamo sedmu utakmicu. S druge strane, Celticsi su preokrenuli 0-2 protiv Bullsa, ali još ništa nije gotovo.

O svemu tome, ali i najvećim zanimljivostima prvog kruga doigravanja gledajte u 11. izdanju Triple-doublea.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider