Košarka
SPORTOVI
Košarka
Tužan dan u NBA-u

Preminula supruga Gregga Popovicha, sućut izrazili i Durant i LeBron: ''Veliki sam fan Popa, to je takva tragedija''

Supruga trenera San Antonio Spursa Grega Popovicha, Erin, preminula je u srijedu u 67. godini nakon duge bolesti, objavila je ta momčad koja je u NBA doigravanju.

Gregg Popovich (Foto: AFP) (Foto: Afp)

"Žalimo zbog gubitka Erin", izjavio je glavni direktor Spursa R.C. Buford."Ona je bila jaka žena, čudesna, ljubazna i inteligentna."

Iduću utakmicu doigravanja San Antonio igra u četvrtak protiv Golden Statea i ne zna se hoće li na klupi biti Gregg Popovich. Warriorsi vode protiv Spursa sa 2-0 u seriji na četiri pobjede.

Popovichu, najstarijem treneru u NBA, su nakon smrti supruge počele stizati poruke sućuti sa svih strana.

Tako mu je i Kevin Durant, igrač Warriorsa, izrazio sućut riječima: "To je veće od igre, to je važnije od pobjede ili poraza. Jako sam žalostan zbog "Popa" i njegove obitelji".

"Veliki sam fan Popa, obožavam ga. To je takva tragedija. U mislima sam uz njega i njegovu obitelj", kazala je zvijezda Clevelanda LeBron James, zadržavajući suze nakon utakmice Cavaliersa i Indiana Pacersa.

Gregg Popovich (69) se oženio s Erin dok je bio pomoćni trener u American Air Force Academy, momčadi svoje bivše škole, između 1973. i 1979. Imaju dvoje djece i dvoje unučadi.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider