Košarka
SPORTOVI
Košarka
Nakon Utakmice sezone

Pljušte pohvale za Bogdanovića: "Znamo za što je sposoban"

Bojan Bogdanović odigrao je najbolju utakmicu ove sezone u dresi Indiana Pacersa.

Bojan Bogdanović (Foto: AFP) (Foto: Afp)

"U pravom je ritmu u posljednjih nekoliko utakmica. Znamo za što je sposoban", izjavio je trener košarkaša Indiane Nate McMillan komentirajući najbolji ovosezonski učinak hrvatskog reprezentativca Bojana Bogdanovića, koji je sa 26 koševa predvodio strijelce Pacersa u uvjerljivoj gostujućoj pobjedi 120:95 protiv Miamija.

Bogdanović je uz 26 poena imao tri skoka, dvije asistencije i jednu osvojenu loptu. U igri je proveo 34 minute, imao je odličan šut 9/14, a sa šest pogođenih trica (6/10) izjednačio je svoj najbolji učinak u nastupima za Indianu. Bojan je 17 od svojih 26 poena ubacio u drugom poluvremenu u kojem su Pacersi napravili uvjerljivu prednost za svoju treću uzastopnu pobjedu, a ukupno devetu u ovoj sezoni.

Odličnu utakmicu odigrao je i mladi centar Pacersa Myles Turner koji je ubacio 25 koševa (šut 11/14) uz sedam skokova, četiri asistencije i tri blokade.

"Nisam baš dobro odigrao posljednju utakmicu pa sam morao to popraviti. Ovo je bila utakmica u kojoj sam morao poslati poruku. Drago mi je što sam to uspio napraviti", rekao je 21-godišnji centar Pacersa.

Victor Oladipo za Pacerse je ubacio 15 koševa, a Darren Collison spojio 12 poena i 10 asistencija. Indiana je završila dvoboj s 33 asistencije, dok je Miami imao 21. Domaće je strijelce s 21 košem predvodio Wayne Ellington. Po 15 koševa ubacili su Josh Richardson i Hassan Whiteside.

Indiana (9-8) došla je do devete ovosezonske pobjede, odnosno treće u nizu. Četvrtu pobjedu zaredom Pacersi će pokušati ostvariti već u noći s ponedjeljka na utorak, kad će gostovati kod Orlanda.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider