Košarka
SPORTOVI
Košarka
Izgubljena sezona?

Težak udarac Oklahomi: Westbrook mora na operaciju!

Težak je udarac doživjela momčad Oklahoma Cityja nakon samo dvije utakmice doigravanja NBA lige. Ostala je bez Russella Westbrooka, jednog od dvojice svojih najboljih košarkaša…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Trostruki All-Star igrač mora na operaciju hrskavice desnog koljena i izbivat će s parketa na neodređeno vrijeme. Glavni menadžer Thundera Sam Presti izjavio je da termin Westbrookove operacije još uvijek nije određen, a o duljini stanke će se moći govoriti tek nakon što zahvat bude obavljen.

Nitko, međutim, u prvoplasiranoj momčadi Zapadne konferencije ne isključuje mogućnost da će 24-godišnji razigravač igrati još ove sezone, dakako ako Oklahoma dođe daleko u doigravanju.

Thunder nakon dvije utakmice prvoga kruga vodi protiv Houstona s 2-0 u seriji. Westbrook se ozlijedio u drugom dvoboju prilikom sudara s novakom Rocketsa Patrickom Beverleyjem. Treći je ogled na rasporedu u subotu u Houstonu, a koliko će Westbrook nedostajati gostima ilustrira i podatak o njegovom prosjeku od 24 koša i sedam asistencija u prve dvije utakmice.
Utjehu je suigraču ponudio i najbolji igrač Thundera Kevin Durant.

''Nećemo požurivati Russella, tražiti od njega da se vrati prije vremena. Bitno je da se oporavi i da s njegovim koljenom bude sve u redu. Sada moramo skupiti glave i brinuti se samo o košarci. A Russell mora brinuti samo o svome zdravlju'', poručio je Durant.(TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider