Košarka
SPORTOVI
Košarka
BEKO BASKET TOUR

Taxi Neno naslijedio Fontanu u Malom Lošinju

Uvijek dobro posjećeni turnir BEKO BASKET TOURA 3x3 u Malom Lošinju i ovoga puta je opravdao očekivanja.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U prvom dijelu natjecanja igrale su U14 ekipe raspoređene u tri skupine, a kroz kvalifikacije su do polufinala išle najbolje. U prvom polufinalu Kvarner (Lucas Hajduković, Mauro Stijelja, Jakša Depolo, Dario Deković) je bio bolji sa 7:1 od odličnih cura iz WNBA, dok su domaći dečki iz WWW (Antonio Sabranović, Matija Pranjić, Kristijan Blažević, Romano Solis) nadigrali Bullse 11:4.

Finalni okršaj pripao je ekipi Kvarner koja se okitila zlatnim medaljama u svom prvom doticaju sa uličnom košarkom i novim FIBA 3x3 pravilima koja su sve ekipe dobro usvojila.

U seniorskom dijelu turnira gledali smo okršaje ekipa koje se dobro poznaju sa prijašnjih turnira. Nakon dugogodišnje dominacije Fontane najboljom se pokazala ekipa Taxi Neno (Žarko Kremenović, Antonio Tariba, Želimir Kovačević, Damir Blažević) koja je u odličnoj finalnoj utakmici nadigrala Čikat (Roberto Mužić, Žiga Perpar, Andrea Fazlić) 11:8. Čikat je bolje otvorio završni susret i s nekoliko trica došao do 6:2 ali iskusni igrači iz Taxi Neno došli su do preokreta i pobjede.

Najprecizniji se u BEKO NATJECANJU U TRICAMA pokazao iskusni Ivan Žeželj na oduševljenje svih prisutnih, a izvrsne nastupe imali su i riječki breakdanceri. Slijedi nam turnir u Karlovcu na kojemu će se u jakoj konkurenciji odlučiti o putnicima na Masters iz regije Sjever.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider