Košarka
SPORTOVI
Košarka
Strašna blokada na Dariju

Šarić nakon novog poraza zagrmio: To je neprihvatljivo!

Philadelphia 76ers sinoć je izgubila od Milwaukee Bucksa, no Dario Šarić ponovno je imao svestranu večer za svoju momčad.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Philadelphia 76ers upisala je 40. poraz ove sezone. Bolji od njih bili su Milwaukee Bucksi sa 112:98. Sixersi su bili bez centra Okafora drugu utakmicu zaredom, a najbolji pojedinac momčadi bio je Justin Anderson s 19 poena.

Naš Dario Šarić odigrao je još jednu svestranu utakmicu. Dario je imao 14 poena, osam skokova i šest asistencija, no dosta njegovih suigrača je podbacilo, dok Sixersi nisu uspjeli naći rješenje za najboljeg igrača Bucksa Antetokounmpa, koji je u jednom momentu i brutalno blokirao Šarića.

''To je neprihvatljivo, ako se mene pita, jer nismo imali dovoljno igrača. Imamo negdje pet-šest ozlijeđenih, a utakmicu smo otvorili sa zaostatkom od 17 poena. Mislim da nije moguće tako pobijediti'', izjavio je nakon drugog uzastopnog poraza Šarić.

Philadelphia je prije ove utakmice doživjela težak poraz od Pistonsa u subotu od čak 30 razlike, kada je Brown na raspolaganju imao samo devet igrača.

Giannis Antetokounmpo zabio je 24 poena u pobjedi Milwaukeeja, dok je Tony Snell stavio 18 od svojih rekordnih 21 ove sezone u prvom poluvremenu.

Milwaukee je stvarao prednost cijelu utakmicu, Philadelphia je na početku druge četvrtine zaostajala 27-19, a na poluvremenu je zaostatak narastao na 19 koševa. Najveća razlika na utakmici bila je čak 27 razlike.

''Trenutno igramo našu najbolju košarku. Igramo borbeno i timski i to je super za nas u ovom trenutku'', rekao je Antetokounmpo, čija momčad još uvijek može uhvatiti doigravanje.

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider