Košarka
SPORTOVI
Košarka
Policija nije pomogla

VIDEO Skandal u Parizu: Supruga Stepha Curryja ostala uplakana nakon što je njena beba "udarena u glavu"

Ayesha Curry, rasplakala se nakon što ju je pariška policija zaustavila dok je s četveromjesečnom bebom pokušavala doći do automobila.

Ayesha Curry (Foto: Profimedia)

Supruga američkog košarkaša Stephena Curryja, Ayesha Curry ostala je rasplakana nakon što ju je pariška policija zaustavila dok je s četveromjesečnom bebom pokušavala doći do svog automobila.

Ayesha je nosila svog sina Caiusa na prsima i držala šestogodišnjeg sina za ruku, pokušavajući doći do vozila nakon finala muške košarke u subotu.

Policija nije dozvolila obitelji da pređe ulicu do automobila ili da vozač dođe po njih, unatoč molbama Ayeshine svekrve Sonye, koja je vikala da je netko "dotaknuo bebu".

"Ne daju vozaču da dođe po nas..."

Srećom, prolaznik je priskočio u pomoć i prevodio, objašnjavajući obitelji da prolazi predsjednik Francuske Emanuel Macron i da nitko ne smije prijeći ulicu dok ne prođe.

Sonya je pokušala objasniti policiji situaciju obitelji, moleći da im se dopusti prelazak ulice. "Ne daju nam da se vratimo tamo odakle smo došli," rekla je u videu. "Ne daju vozaču da dođe po nas, a ne daju ni nama da pređemo."

Sonya se čuje kako jednom policajcu govori "nećeš dobro spavati" te viče da je netko dotaknuo Caiusa, Stephovo i Ayeshino četvrto dijete, koje je rođeno prerano u svibnju.

Obitelj tvrdila da je netko udario Stephovu bebu u glavu

Steph, 36-godišnjak, nije viđen u snimci, ali njegov suigrač Draymond Green je pokušao intervenirati u izostanku zlatnog olimpijca.

"Dakle, čak i nakon što je udario bebu u glavu, još uvijek ništa ne možete učiniti da ih izvučete odavde?" upitao je Green.

Iako Ayesha očito plače, ostala je tiha tijekom cijelog sukoba. Par se nije javno oglasio o incidentu.

Finale u američkom nogometu 2024. Pet novih sportova na sljedećim Olimpijskim igrama: Mnogi ne znaju pravila ni u jednom od njih divider

Nikola Moro Veliko pojačanje Hajduka pada u vodu? Kriza u talijanskom klubu promijenila je stav oko bivšeg dinamovca divider

Julian Alvarez Službeno: Atletico Madrid potvrdio jedan od najvećih transfera u povijesti kluba divider

Lautaro Martinez Pao je dogovor: Podcijenjeni kandidat za Zlatnu loptu okončao priču oko svoje budućnosti divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider

Prati nas na Instagramu!
Bjelica objasnio... 🤝😉

📸: Cropix
Ćiro fališ... Al' galvanizirani smo, ne brini! 🖤⚽

📸: Cropix/Hrvatska pošta
Remi na Maksimiru. Što kažete na igru Plavih? 🔵🤔

📸: Damir Krajac/CROPIX
GOL! ⚽

Zakaria pogađa s bijele točke za izjednačenje. 

📸: AFP