Košarka
SPORTOVI
Košarka
Moglo je biti puno gore

Dva šokantna trenutka u NBA-u: Warriorsi ostali bez Curryja, stravičan pad igrača Celticsa

U noći s četvrtka na petak u NBA-u su se dogodila dva zabrinjavajuća trenutka od kojih je jedan ozljeda Stephena Curryja.

Jaylen Brown i Stepehn Curry (Screenshot Twitter)

Golden State Warriorsi sinoć su sa 110:107 bili bolji kod kuće od San Antonio Spursa, ali su ostali bez Stephena Curryja koji je u prvoj četvrtini ozlijedio gležanj.

Odmah nakon susreta Warriorsi su objavili kako Curry sigurno neće igrati iduće dvije utakmice, u petak protiv Blazersa i u nedjelju protiv Minnesote. Neće čak ići ni na put kako bi se oporavio od nagnječenja desnog gležnja.

Curry je i prije imao problema s gležnjevima, samo četiri puta od prosinca, pa Golden State ništa ne želi prepuštati slučaju. Prve su prognoze da bi mogao propustiti i više od dvije utakmice, a to znači kako će aktualni prvaci biti oslabljeni u neizvjesnoj utrci s Houstonom za prvo mjesto na Zapadu.

Warriorse je do pobjede predvodio raspoloženi Kevin Durant s 37 koševa i 11 skokova, dok je najbolji pojedinac Spursa bio LaMarcus Aldridge s 30 koševa i 17 skokova.

Još težu ozljedu u istoj večeri izbjegao je Celticsov Jaylen Brown. Nakon što je u trećoj četvrtini silovito zakucao u jednoj kontri, Brown je doživio stravičan pad nakon kojeg su mnogi zanijemili.
Nakon nekoliko minuta na podu, Brown je mogao hodati bez ičije pomoći. Čak je i njegov trener Stevens na trenutak napustio klupu, ali s Brownom je sve bilo u redu.

''Osjećao se prilično dobro nakon izlaska iz dvorane, ali je otišao u bolnicu na CT i druge pretrage. U dobrim je rukama, s timskim je liječnikom. Jednostavno je bio šok od pada. Međutim, kad je napuštao svlačionicu, bio je u dobrom raspoloženju'', rekao je Stevens novinarima nakon utakmice.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider