Košarka
SPORTOVI
Košarka
Šarić solidan

Sramota Cavaliersa protiv Oklahome, Rocketsi srušili Warriorse u sjajnoj utakmici

Porazi prvaka i viceprvaka obilježili su NBA večer.

Chris Paul i James Harden (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Hrvatski košarkaš Dario Šarić imao je dobru večer u pobjedi svojih Philadelphia Sixersa kod kuće protiv Milwaukee Bucksa s 116:94.

Šarić je za 33 minute igre ubacio 13 koševa (šut 4-10, trice 1-5), a imao je i šest skokova i sedam asistencija. Najbolji pojedinac Sixersa, koji su sada šesti na Istoku s omjerom 22-20, bio je Joel Embiid s 29 poena i devet skokova, dok je kod Bucksa najbolji bio Chris Middleton s 23 koša.

NBA večer su ipak obilježili porazi prvaka i viceprvaka - Houston Rocketsi su prekinuli niz od 14 gostujućih pobjeda Golden Statea, koji su u Teksasu izgubili s 108:116, dok je još goru večer imao Cleveland koji je od Oklahoma City Thundera poražen sa čak 148-124.

Dvoboj prve dvije momčadi Zapada u Houstonu pripao je domaćinu, u čiji se sastav nakon stanke zbog ozljede leđa vratio James Harden i postigao 22 koša, ali junak dvoboja bio je Chris Paul s 33 poena i 11 skokova.

Golden State je ostao na 14 pobjeda u gostima zaredom i nisu uspjeli oboriti rekord od 16 trujumfa u nizu Lakersa iz sezone 1974-75. Kevin Durant (26) i Stephen Curry (19) su ipak dali premalo da bi izbjegli i drugi poraz od Houstona u njihovu trećem ovosezonskom ogledu.

Cleveland je od Oklahome primio čak 148 koševa. Paul George (36), Carmelo Anthony (29) i Russell Westbrook (23, čak 20 asistencija) nemilice su punili koš doprvaka. Clevelandu je ovo peti poraz u zadnjih šest poraza i tek su treći na Istoku iza Bostona i Toronta.

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider