Košarka
SPORTOVI
Košarka
ovo je sve!

Ovako nešto u košarci još sigurno niste vidjeli: Svi su bili izgubljeni!

Na utakmici Svjetskog prvenstva košarkašica do 19 godina starosti igračice Rusije i Španjolske malo su se pogubile.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ovih se dana u Italiji igra Svjetsko prvenstvo košarkašica do 19 godina starosti. S utakmice 2. kola natjecanja po skupinama stiže nam nevjerojatni video koji će vas nasmijati do suza!

U dvoboju Rusije i Španjolske postignut je "autokoš", odnosno Ruskinje su namjerno zabile tricu na vlastiti koš, misleći da napadaju na njega! Da stvar još bude gora, Španjolke su pokušale obraniti taj napad, a i suci su se u potpunosti pogubili u tim trenucima!

Ruskinje su imale napad te su nakon promašenog šuta izašle s loptom izvan igrališta. Lopta je trebala biti za Španjolsku, no iz nekog razloga suci su Ruskinjama dali da izvedu aut. Umjesto da nastave napadati koš na koji su pokušale zabiti prije 20-ak sekundi, Ruskinje su se zatrčale prema drugom košu, a Kurilčuk je stavila tricu.

Španjolske košarkašice čak su pokušale braniti taj napad, doduše samo dvije, jer su ostale (valjda) shvatile što se događa.

Kada je trica sjela, trebalo je još nekoliko sekundi Kurilčuk da shvati što je napravila. Kada se to dogodilo, primila se za glavu i u nevjerici gledala prema svojoj klupi.

U prvi je tren čak i službena statistika koš pripisala Ruskinjama!

No što su suci radili? Kad su Ruskinje prešle centar i vratile se u svoju polovicu trebali su svirati zadnje polje. Umjesto toga pustili su akciju do kraja. Naknadno su shvatili što se dogodilo i dosudili loptu za Španjolsku, a koš su, naravno, poništili.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider